Iloa Ivankalle!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 24 Iloa Ivankalle!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Ihanaa kuunnella kun juttelette Macista. Mun ensimmäinen oli sikakallis kottaraispönttö (Plus) ja heti perään SE ja sitten siitä alkaen vaikka mitä ja niitä on ollut monta. Kunnes viime vuonna stoppasi. Mac on valjastanut sisuksiinsa Intelin ja jos ihan uuden koneen vaihtaisin, joutuisin päivittämään lähes kaikki itselleni tärkeät ohjelmat.

Tällä hetkellä mulla on iMac isolla ruudulla ja Thaimaata varten ostin elämäni ensimmäisen läppärin löytäen vielä itselleni yhteensopivan PowerBook G4:n. Ja lopulta läppäri on todella kiva, kun käytän ulkoista hiirtä ja sormilleni paremmin sopivaa irrallista näppistä. Ison ruudunkin saatan jonakin päivänä ostaa, kun olen ihan alusta alkaen semmoisiin tottunut. Ekan pöntönkin vierellä 19″ mustavalkoinen.

Jolloinkin osasin paljon, tänään olen jäänyt kelkasta, kun en ole viitsinyt eikä ole tarvinnut opetella mitään uutta. Kun on Mac. Syötä sille ohjelmat ja käytä, siinä kaikki mitä tarvitaan. RFM (read the fucking manual) on vasta viimeinen oljenkorsi. Yleensä olen oppinut kaiken Ivankan tapaan, tekemällä niin tai näin. Semmoinen jää mieleenkin paremmin.

Ja sitten Ivankalle iloksi. Mac-perhe ihmisinä on maailman mukavinta joukkoa (kuten olet nytkin huomannut) ja netissä on luettavaa vaikka millä tavalla. Mutta etsi itse ja iloitse löytämisistä. Googlaa hyödyksesi ”omenatarha” ja löydä ”applegarden” sekä ”fimug”. Hyökkää sekaan joukkoon ja iloitse elämästä! Niissä saattaa olla justiinsa sulle sopivaa sisältöä.