Ilmoitusmyyntiä suomeksi etätyönä

LINKKI

kokemustenvaihto
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 08.07.2010
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 16

No hitsi sentään, ku löyty tollanenkin:
http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang=fi&jobID=7479772&index=10&anchor=7479772

Ilmoitusmyyjä, Efekta Oy
Mainosmyyjä etätyöhön

Efekta Oy etsii myyntitiimiinsä lisäystä kokeneesta mainosmyyjästä, joka on tottunut hoitamaan myynnin koko kirjon prospektoinnista neuvotteluihin ja edelleen klousaukseen.

Olet innostunut, moderni myyjä. Et vieroksu käyttää uusimpia mahdollisia CRM-työkaluja, vaan näet ne mahdollisuuksina. Teet mielelläsi työtä itsenäisesti ja sinulla riittää itsekuria hommien paiskimiseen niin kotona kuin toimistollakin. Sinulla on näyttöjä siitä, että kykenet tekemään kauppaa lähes missä vaan. Et mene lukkoon vaikka olisit tekemisissä Suomen suurimpien ja arvostetuimpien yritysten johtajien kanssa, vaan hoidat myynnin konsultatiivisesti ja kohteliaasti. Ymmärrät myös, mitä tarkoittaa ”ei” ja toimit sen mukaan. Teet mielelläsi töitä provisiopalkkauksella, eli luotat kykyihisi myyjänä.

Vastineeksi saat erinomaiset provisiot ja pääset myymään tuotetta, joka on tuttu suurimmalle osalle kohderyhmästä ja siihen suhtaudutaan myönteisesti joka tapauksessa. Työaikasi ovat joustavat – voit työskennellä niin paljon kuin haluat (ottaen tietysti huomioon asiakkaiden työajat). Lisäksi on aivan sama, mistä teet töitä, sillä käytät pääasiallisina myynnin työkaluina sujuvasti kannettavaa tietokonettasi ja matkapuhelintasi.

Mikäli olet varma taidoistasi ja haluat välittömiä tuloksia, lähde mukaan luomaan omanlaistasi myyntityötä!

WWW-osoite http://www.efekta.fi

Yhteystiedot Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV:si, joissa osoitat että sinulla on aiempia näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä osoitteeseen rekry ät efekta piste fi

Työpaikan osoite:
Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Palkkaus:
Puhdas provisiopalkka

Työ alkaa:
HETI

Työaika:
kokopäivätyö, Valintasi mukaan 2-8 tuntia

Työn kesto:
yli 12 kuukautta

Ilmoitus jätetty:
19.07.2010

Haku päättyy:
23.07.2010 klo 12:00

Jätä hakemus:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV:si, joissa osoitat että sinulla on aiempia näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä osoitteeseen rekry ät efekta piste fi