Ilmoittelen kyllä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 29 Ilmoittelen kyllä

LINKKI

Willi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792
Vinski kirjoitti:

Houli makarouni! Olipas kaunista Willi! Pitäisköhän mennä pian naimisiin et sais kuulla lisää?

Kiitoksia Vinski. Ilmoittelen kyllä, jos on keikkoja Fuengirolassa päin ennen kuin ehdit mennä naimisiin. 😉 Kanariansaarillekkin pitäis joskus tulla käymään kun siellä on paljon tuttuja. Voisihan sitä vaikka buukata samaiselle reisulle pienen konsertinkin.

Old kirjoitti:

O’dzeesus … päätin odotellessa pelata pasianssia vaikka aamuun asti ja sitten se tuli.

Mä olen kuunnellut tuota vaikka miten monena versiona ennenkin ja osa niistä saa mun mieleni aina lääpälleen ja tämä sitten mahtui niihin koskettaviin. Mutta tosin ammattitaidottomana vaan kuitenkin kuuntelijana olisin kyllä sanonut äänittäjälle, että jätä se säestäjä sinne taustalle ja anna mun kuulla ensisijaisesti tuota ihanaa laulua!

Ihan totta tykkäsin ja niin kuin Ave Maria parhaimmillaan, taas se tuotti tippaa mun silmääni ja rintakehäkin oli kuunnellessa juuri silleen ahtaan tuntuinen. Että vaikutti.

Kiitos Willi. Annoin hyvän hetken.

Ja nyt ainakin ostan taas koneen vierelle taas vähän paremmat kajarit, kun jätin vanhat Espanjaan.
Ja sitten kuuntelen tuota taas ja taas … kiitos niistäkin ennalta.

Kiitoksia Old Chap.
Pianistin virkaa ei todellakaan hoitanut maailman parhain pianisti. Odottelen tässä innolla josko saisin tuon vanhan kunnon pianistin tulemaan käymään täällä Granadassa, jotta voisin sen houkutella tekemään suomalaisen konsertin. Olisihan se vallan upeaa tehdä töitä taas Mertasen Jannen kanssa. Yhteyksiä kun pidellään edelleen.
Osta toki paremmat kajarit, vapaaseen kuunteluunhan tuo on tarkoitettu tuolla sivulla.