illuminati ja nwo

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat NWO- new world order illuminati ja nwo

LINKKI

Pepperoni
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.12.2010
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 38

jauhatte nyt yhtä paljon nwo:stä ja illuminatista kuin nuppineulasta heinäsuovassa
Googlettamalla löytyy hakusanoilla
jotta voitte alkaa keskustelemaan tästä, teidän tulee perehtyä ainakin pari viikkoa aiheeseen

Tässä teille NWO:ta

”Illuminati ja uusi maailman järjestys
Maailmassamme toimii salainen hallitus ja sen eliitti nimittää itseään illuminatiksi, eli valaistuneiksi.
Heidän satakulttiinkin perustuva maailmanvalloituksensa lähti jo käyntiin vuoden 1776 Saksasta kun sen perustaja Adam Weiphaust sai järjestölleen silloinkin maailman rikkaimman suvun Rotschildien täyden tuen osakseen.

Näiden vuosien jälkeen Illuminati soluttautui muiden maiden hallituksiin ja järjesti mm. Rotschildien sponsoroimana Ranskan vallankumouksen, Venäjän Bolsevikkien suorittaman kommunistisen vallankumouksen joista vasta toinen kerta onnistui.

Tämä illuminati eliitti on luonut maailmassa sellaiset systeemit kuin esim. demokratia tai kommunismi ja on onnistunut saamaan aivopestyä ihmiset uskomaan että nämä ryhmittymät olisivat toinen toistensa vihollisia.

Illuminatin eliitistä koostuva porukka omistaa maailman keskuspankin joka on aina vuodesta 1913 lähtien ns. Federal Reserve pykälän johdosta ryövännyt jokaisen pennin myös länsimaistenkin veronmaksajien verorahoista. Jonka he sitten lainaavat valtiovarainpankeille koroilla ja tähän perustuu heidän maailman valtansa. Mutta näille rikollisille ei raha ole merkannut mitään jo pitkään aikaan. Sillä heidän suunnitelmansa uudesta maailmanjärjestyksestä on edelleen tämän kelmiryhmän pyhin päiväunensa.

Uuden maailmanjärjestyksen on määrä tulla päätökseensä heidän mukaansa jo ennen vuotta 2012 ja tähän heidän on ensin saatava voimaan USA:ssa poikkeustila joka on mahdollista ottaa voimaan jos vaikka III-maailmansota on valloillaan ja esitetään että Islamilaiset terroristit ovat heille suuri uhka.

Toinen jo käynnissä oleva projekti heillä on tämä ”Bluebeam Project” jonka tarkoituksena on lavastaa ufojen hyökkäys maapallolle ja perustaa sen varjolla yksi maailmanhallitus ja maailman armeija.

Illuminati lavasti 9/11 terrori-iskut ja pisti CIA:n ja FBI:n sekä Israelin tiedustelupalvelu Mossadin asialle. Kun varsinaiset 19 Arabikaapparia revittiin aivan tuulesta ja osa heistä eivät edes itse tienneet olevansa mukana tässä operaatiossa. Ainoastaan Mohammad Atta oli eräiden tahojen mukaan FBI:n palkkalistoilla ja hän sai 100k $ vastaansa Yhdysvaltojen hallitukselta.

Varsinainen 9/11 isku toteutettiin niin että world trade centerin 3 pilvenpiirtäjää panostettiin thermiitti peräisillä räjähteillä 08.09.2001 lauantaina jolloin rakennukseen tuli sähkömiehiksi pukeutuneita miehiä. Heidän sanottiin päivittävän tornien internet yhteyksiä. Eräs työntekijä sanoi että tornin pommikoirat otettiin myös pois kokonaiseksi vuorokaudeksi jolloin myös kaikkien WTC-tornien sähköt katkaistiin.

Itse iskujen aamuna ilmaan nousseet matkustajakoneet eivät olleet miehitettyjä ollenkaan. Niiden matkustajalistat olivat tuulesta temmattuja ja kaappareiden nimiä ei näkynyt niissä lainkaan. Lisäksi nämä turmissa käytetyt lentokoneet ovat kaikki vieläkin USA:n ilmailuhallinnon rekisterissä. Koska ne jumbojetit jotka lensivät 9/11 terrori-iskuissa kohteita päin olivatkin Yhdysvaltojen hallituksen sotilaskoneita jotka näyttävät erehdyttävän paljon 757 ja 767 malleilta. Näitä koneita ohjattiin kauko-ohjauksella sen sijaan että niiden ohjaamoon oltaisiin laitettu vaikkapa Hanji Hanour jonka väitettiin lentäneen jumbojetillä Pentagoniin ja tehneen vaarallisen yli 300-asteen käännöksen johon eivät tavallisetkaan pilotit pysty.

Pentagoniin ei oikeasti lennetty tällaisella sotilaskoneella lainkaan. Vaan sinne kauko-ohjattiin USA:n armeijan vakoilukone ja Pentagonin hallintorakennuksen sisälle oli asennettu pommeja jotka räjäytettiin samaan aikaan kun vakoilukone tuli sitä kohti.

Pentagonin sisältä ei kerrottu yhdenkään matkustajan ruumista löytyneen ja niiden väitettiin palaneen poroksi.

Samoin jokaisen 9/11 terrori-iskuissa käytetyn jumbojetin mustan laatikon kerrottiin tuhoutuneen vaikka normaalisti mustalaatikko kestää koneen räjäytyksen jäljet helposti.

9/11 terrori-iskujen tutkimukseen käytettiin vain alle 500.000 dollaria mikä on yli puolet vähemmän mitä käytettiin Estonian uppoamisen tutkimukseen.

NIST ei puhunut virallisessa 9/11 tutkimuksessaan sanallakaan WTC:ssä kuuluneita räjäytysääniä joita useat silminnäkijät kuulivat ja havaitsivat vaikka nämä todisteet puhuvat kyllä puolestaan:

http://www.youtube.com/watch?v=Rb8wKnqDwmo
http://www.youtube.com/watch?v=OkWTXz7tcn8

Jos nyt kiteytettäisiin vielä tämä illuminati eliitin primal goal eli uusi maailman järjestys niin siihen esim. kuuluu täysin fasistinen poliisivaltio koko maailmaan. Se aiotaan laittaa voimaan joka paikassa ja tässä fasistivaltiossa ei esim. internetin kaltaista vapautta enää sallita. Tilalle rakennetaan joku Kiinasta tuttu sensuuritietokanta 2.0 jonka tiedon päättää itse isoveli.

Internet kun on tämän rikollisen eliitin huolenaihe numero 1.

Se oli heidänkin mielestään suuri virhe antaa tämän ensiksi sotilastietokannan laajentua siviilien käyttöön. Kun nyt pääsevät hävyttömät 9/11 salaliittoteoriat leviämään ympäriinsä ja datalanka hehkuu ja tämä on saanut illuminatin porukoille paljon unettomia öitä.

Senpä vuoksi heidän jokavuotisen salakerhonsa Bilderberg ryhmän kokoontumisissa ei varmastikaan olla jätetty sivuttamatta heidän salajuoneaan internetin kaatamiseksi jota jo mediassakin ollaan useasti spekuloitu monienkin tunnettujen atk-asiantuntijoiden puolesta. Että internet kaatuu roskapostiin… Ettei vaan isoveli haluaisi vetää sen datalangan seinästä.

Joten jos nämä asiat suin yhtään kiinnostaa niin asialle kyllä voidaan yhteisesti tehdä jotain. Mutta kun totuus on että meitä ns. salaliittohörhöjä on vasta alle 8 % valtamassasta niin kyse on aika mahdottomasta tehtävästä ja ilmankos maailman kollektiivinen ihmisten massatietoisuus on edelleen tämän illuminatin lankojen varassa. Koska jokainen heidän median kautta aivopesemänsä ihminen on kuin sätkynukke joita sedät ohjaavat verhojen takana. En nyt väitä että tässä on jotain väärää mutta juttu vaan on niin että näistä punaisen verhon takana olevista sedistä ei tarvitse välittää vaikka heidät tiedostaisi. Sen jälkeen elämästä tulee paljon rikkaampaa kun ei tarvitse vastaanottaa tällä ihmisen biologisella informaatiokeholla vastaan näiden rikollisten mediassa tarjoamia propaganda ärsykkeitä. Koska ne voi antaa mennä ensin ensimmäisestä korvasta sisään ja toisesta korvasta ulos.

Tässä on kuitenkin aina sekin selvä seikka että mediauskovainen sätkynukke vastustaa itsenäistä ajattelua ja hänen mielestään sellaista suorittavat ihmiset ovat hulluja ja vainoharhaisia salaliittohörhöjä. Koska auktoriteetteihin sokeasti uskova ihminen ei luota itseensä… Hän luottaa vain ulkoisiin auktoriteetteihin joihin ollaan jo syntymästä lähtien opetettu. Sanoa sedälle päivää kun setä tulee kylään ja tehdä läksyt kun ope käskee jne.

Tästä media matrix harhasta irroittautumiseen ei oikeasti tarvita yhtään senttiä foliota tai psyykelääkkeitä kuin kärpässieniäkään. Siihen ei tarvitse mitään muuta kuin tietoisuuden omasta itsestä ja tiedon siitä että ”minä olen ihminen ja minulla on todellisuudessa valtaa vaikka mihinkä ja sitä ei rajoita kukaan muu kuin sitä itse ja nämä massaihmiset jotka on aivopesty median kautta ovat sen sallineet itselleen”

suomalainen linkki alkupaloiksi

http://nwohavaintoja.blogspot.com/