Il Triello

LINKKI

Etzo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.08.2010
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 74
Arnold kirjoitti:

Eipä vielä heitellä hattuja. Betis on segunda-divisionan ykkösenä, eli kovasti kärkkymässä takaisin ykkösdivariin.

Cádiz’in ”keltaiset” löytyy näköjään vasta segunda-B:n grupo 4:sta, joten ei taida noita Ruotsin väreissä pelaavia ainakaan toistaiseksi näkyä Málagan kentällä ja faneja sitten kulmilla hillumassa.

Niinhän niiden Beticojen piti jo viime kaudella olla materiaaliltaan ylivoimaisia, vaan kuinkas kävikään. Tapia sai houkuteltua kanssaan taivaasta helvetin porteille mm. Málagan ykkösveskarin Iñaki Goitian, josta tietääkseni leivottiin jo viime kaudella joukkueensa kapteeni, samalla kun legenda Ricardolle ei annettu edes pelinumeroa täksi kaudeksi.

Madridin derby arvatenkin ratkesi jo ensimmäisellä puoliajalla, Realin kahteen helppoon maaliin. Puolustuksen piikkiin molemmat häkit. Ensinnäkin Reyesin surkea filmi, josta Real käynnisti nopean vastahyökkäyksen ja Carvalho sijoitti tarkasti alakulmaan. Toisessa maalissa sitten oli De Gean edessä yksi Atleticon pelaaja (en nyt tältä istumalta muista kuka), johon nuori kassari luotti liikaa ja pallo kaivettiin taas Atleticon maalista.

Real Madrid ja Barcelona saisivat jo viimein pelata sitä omaa sarjaansa, kun näiden molempien matsit ovat aina niin tylsiä, että hohhoijaa. Max 30 min ja joku hormoonihiiri tai liimaletti tekee jo kaksi maalia ja sitten pompotellaankin vaan omalla 16 alueella…