Ikävä työtapaturma…

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 40 Uutisia Ikävä työtapaturma…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Barraquito
Barraquito Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2011
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 54

Ihan kiinni ammatinvalinnasta, noinhan siinä voi käydä kun ryhtyy härkätaistelijaksi.En todellakaan osaa kauhistella näitä härkien runnomia ihmisiä. Otetaan nyt vaikka juhlat joihin kylä maksaa (10.00 euroa!) saadakseen Ratoneron juhliinsa. Upea,upea, iso mustavalkoinen härkä. Se on jo listinyt hengiltä muistaakseni 3 osallistujaa ja vammauttanut useita. Ratonero päästetään areenalle ja nuoret härnäävät sitä.

Gran Canarialla oli pari viikkoa sitten Valscequillo´n kylässä El perro maldito-juhlat, jossa jonkinlainen iso kaapuihin sonnustautunut hahmo leikkii tulella kansan keskellä. Ja niinhän se perro maldito kaatui, syttyi palamaan ja siinä rytäkässä taisi joutua sairaalaan 33 ihmistä kun tuli levisi ihmisten vaatteisiin. Tällä viikolla kuoli yksi osallistujista palovammoihinsa. Nyt Guardia Civil tutkii mikä meni pieleen !!!!
Media herkuttelee viikkoja haastattelemalla itkeviä kavereita ja omaisia. Ja kansa säälittelee ja voihkii mukana.
Täällä La Palmalla on El Diablo de Tijarafe-juhla, samanlaista älytöntä leikkiä tulella. Googlatkaa, niin näette miten posketonta ja vaarallista touhua…
Täysin hullua koska mukana on tietysti roimasti rommia tai vastaavaa..

En voi sanoa muuta kuin, että omapahan on vikansa. Minulle on pienestä pitäen opetettu, että tulella ja härillä ei leikitä, ne ovat vaarallisia.