ihmisen asialla tai sitten ei

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Pankit ei varsinaisesti ole , ainakaan ns.pienen ihmisen asialla. Ja pankit ovat täälläkin hinnoittelu ja kaikella muullakin politiikallaan hyvin erilaisia. Muuten ihan niinkuin Suomessakin.
Tietysti kaikkein suurpiirteisimmät ihmiset jättävät luonteensa mukaisesti ja kaikkein varakkaimmat siksi kun ei voi vähempää kiinnostaa, kysymättä MITÄ MAKSAA , kun tuon rahani teidän holveihin ja te vartioitte niitä yötä päivää, ettekä kuseta niitä tässä euro- ja eupyörityksessä?
Sitten pankkivirkailija lyö hinnaston tiskiin mistä asia selviää.
Kaikkein mukavimmat pankit antavat asiakkaan käyttöön ihka elävän virkailijan joka kaunein sanakääntein selittää tämän monimutkaisen asian.
Ja on olemassa pankkeja joissa palvelu on viety ylimmälle tasolle. Jos asiakas ei halua lukea tiliehtoja , eikä kyseessä ole sekään päivä jolloin viitsisi kuunnella pankkitilien salaisuuksia ulkomaankielellä, on pankki palkannut, kulujaan ja vaivojaan säästämättä, monikielistä henkilökuntaa.
Ja koska suomi on kiistämättä yksi tärkeimmistä maailmankielistä, on ainakin osassa Bolingerin pankeissa suomea puhuvia pankkitätejä. Mikä on tosiaankin Suomen johtavan aseman kansaivälisissä ympyröissä ja erikoisesti eu-politiikassa huomioon ottaen vähintä mitä voi odottaa.