Ihmetyttää kovasti Ole-lehden

LINKKI

Varajeesus
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.11.2011
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 4

Ihmetyttää kovasti Ole-lehden päätoimittajan Westerdahlin kovin erikoislaatuiset kommentit ko.jutussa. Journalistiliiton toimittajakin niitä kovasti kummeksuu:
”Asuinalueelle johtavassa ylämäessä Westerdahl yllättäen kiivastuu.
Tuo on täysin naurettava rakennus. On häpeällistä, että koululaiset joutuvat käymään koulua tuossa rakennuksessa”, Westerdahl puhisee kun ohitamme koulurakennuksen,”

Jos Katia Westerdahl noin kovasti nostattaa omaa verenpainettaan koulurakennuksella,
onko hänellä siellä kenties omia lapsia tai onko hän koskaan edes käynyt ko. rakennuksessa?

Oma lapseni aloitti koulussa syksyllä ja on viihtynyt siellä kovin hyvin, tilat ovat erittäin siistit, viihtyisät, kotoisat ja asianmukaiset ja opetus vallan erinomaista. Samaa palautetta olen kuullut muilta vanhemmilta ja oppilailta.

”Miksi ihmeessä lehden päätoimittaja vihoittelee paikalliselle koululle?”, ihmettelee myös jutun toimittaja. Tietääköhän joku ankkalammikkolainen ihan sen kaikkein perimmäisen syyn? Olisi kiinnostavaa kuulla.

Kun Westerdahl on nyt kaupunginjohtajan listoilla jostain syystä päässyt Fuengirolan valtuustoon, hän varmaan ihan ensi töikseen huolehtii siitä, että suomalaiset koululaiset eivät enää joudu käymään koulua ”täysin naurettavassa rakennuksessa” vaan hän järjestää koululle pikimmiten loistotilat.

Odottamaan jääden.
8)