Ihmettelijä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
Mariitta kirjoitti:

Samin pizzeria sulkenut jo ovensa, ainakin kesäksi..Mutta sijaitsee ihan Bolichesin juna-aseman juurella.

Olenkin aina ihmetellyt, miksi se on kiinni koko kesän. Mikä näitä suomalaisia yrittäjiä vaivaa kun turistimassojen kultaaika ei kiinnosta. Luulisi juna-aseman kulmalla olevan pizzeriankin myyvän pilvin piemein tavaraa myös muunmaalaisille kuin suomalaisille! Itse alkaisin myymään sliceja ohikulkeville junaanmenijöille!

No totuus kyllä on se, että nuo tämän keskustelun pizzat ovat olleet sen verran pettymys että olen pysytellyt muissa pizzerioissa kun sellaista olen halunnut. Paikoissa, joissa lätyn koko ei ole pääasia, vaan missä saa tomaattikastiketta ja täytettäkin päälle.

Valitettavasti samin pizzat ovat halvan (hmmm?) hintansa ja suuren kokonsa vuoksi hyvin kuivia ja kerran sanoin, että laita nyt tuplasti sitä tomaattikastiketta siihen, niin vastaus oli, että ei onnistu kun se ei pysy siinä paiston ajan. Muilla pizzerioilla soosi tuntuu pysyvän siinä päällä, missä siis vika!

Ja nyt kun alettiin haukkumaan, niin haukuttakoon myös paljon kehuttu Adriatico, joka toki yhä edelleen paistaa pizzat aidossa puulla lämmitetteävässä uunissa. Pizzat ovat sielläkin vuosi vuodelta enemmän ”laitaa” eikä pizzaa. Täytemääräkin vain pienenee samalla kun hinta nousee. Nämä kaverit taas ovat sellaisia, että he menevät talveksi kylmää pakoon, joten paikka on kiinni keskitalvella noin 3kk.