Ihme ja kumma

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 21 Ihme ja kumma

LINKKI

Masa P
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.12.2006
Kirjoituksia: 85
Vastauksia: 746

Ciau!

Jo on aikoihin eletty! Liikenne Espanjassa Malaga-Granada-Valencia jne E-15 tietà Ranskaan pari päivää sitten oli varsin sävyisää! Ainoastaan yksi Audi ajoi kunnon ylivauhtia! Eipä oo ennen tuota kummaa nähnyt. Että ihan rajoituksen mukaan mennään!
Ranskassa sama juttu. Aina Italian rajalle liikenne oli kohteliasta ja sävyisää. San Remon nurkilla tahti alkoi muuttua. Ohittaja ajoi metrin päähän, vaikka edessä jyrräsi rekka ohittamassa toista! Ja joka auto, teki samaa !
Tahti senkuin paheni Firenze-Rooma välillä. Parhaimmillaan turvaväli oli 50cm-1m! Empä ole koskaan ennen nähnyt autoja niin tiheässä 100kmh:n vauhdissa! Onneksi pääsin pois rauhallisemmalle moottoritielle tuolta yhdestä Italian pääväylistä!
Nyt kokoan itseäni vanhassa keskiaikaisessa Umbrian pääkaupungissa nimeltään Perugia. Ompahan tännnekin Apenniinien länsireunalle siunaantunut satakunta tuhatta sielua! Ja kirkkoja löytyy 32 kpl muurien ympäröimästä keskustasta.
Täytyypä tästä lähteä Assisiin Fransiskaanimunkkien alkusijolle ja astua 1300-luvun rauhaan tuon liikennekokemuksen jälkeen. ( P.s kolme rekkkaa nurin matkan aikana )
Terveiset orkkilaisille, eritoten talvinaapureille Benalmadenaan ja Fugeen!