Ihania rakkaustarinoita

LINKKI

Tulppu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.02.2008
Kirjoituksia: 23
Vastauksia: 239

Ihania rakkaustarinoita täällä <3

Mulla on kanssa ihan ikioma Miguel 🙂 Olin viime kesänä työharjottelussa Galiciassa. Ennen Suomeen paluuta olin sopinut kaverin kanssa, että nähdään Barcelonassa elokuussa ja lomaillaan siellä viikko.

Heinäkuussa aloin etsiä mulle ja kaverille sopivaa hostellia. Juttelin skypessä muutaman barnalaisen kanssa ja kyselin vinkkejä hostellista ynnä muusta. Eräs Miguel oli oikein erityisen avulias ja lupasi näyttää kaupunkia, kunhan sinne tulisin. Kuukauden ajan juteltiin mesessä ja skypessä ja läheteltiin kuvia ym.

Elokuussa sitten nähtiin Barcelonassa. Miguel tuli jopa lentokentälle vastaan meitä. Vähän kyllä hirvitti lähteä jonkun tuntemattoman matkaan, mutta kyllä se sitten heitti mut ja kaverin hostellille. Nähtiin uudestaan samana iltana ja seuraavana päivänä ja sitä seuraavana ja sitä seuraavana…. Kunnes sitten oltiin taas lentokentällä. Sovittiin, että nähdään noin kuukauden päästä uudestaan.

Nähtiinkin jo parin viikon päästä Saksassa. Loka-marraskuun vaihteessa Miku tuli käymään Helsingissä. On kyllä pahin aika vuodesta tulla käymään Suomessa. Raukka oli aivan umpijäässä, vaikka plussan puolella oli vielä ilmat.

Oikeestaan jo tokana iltana kun ihan kasvotusten tavattiin, nii Miku kysy, että enkö muuttas Barcelonaan kunhan saan opinnot pois alta. Eihän siihen muuta voinut sanoa, kuin "vale" 🙂

Joulukuussa nähtiin pikaisesti Espanjassa ja vietettiin ihana viikonloppu Calatayudissa ja käytiin Monasterio de Piedra -nimisessä puistossa. Aivan huikea paikka! Sitä sanotaan kuulemma Espanjan kauneimmaksi paikaksi. Suosittelen lämpimästi, jos Zaragozan kulmille on asiaa.

Niin.. juttu jatkuu.. Pari viikkoa sitten pakkasin taas kamani ja suuntasin Barcelonaan. Tällä kertaa meillä oli jopa 11 kokonaista päivää yhdessä. Pari päivää sitten palasin tänne harmaaseen Helsinkiin ja on jo nyt hirmuinen ikävä takaisin.

Noh, kunhan saan lopputyön tehtyä, niin muutan sitten Espanjaan. Pari kuukautta pitäisi vielä odottaa. Sitten ei enää lentokenttiä ja ikävöintiä. <3

Hauska muuten miten jotkut ihmiset reagoi, kun kertoo espanjalaisesta poikaystävästä.

"Ai joku aurinkorantojen gigolo?"

-työkaveri

"Kauheeta! Sit jos te meette naimisiin ja kun te saatte lapsia ja kun teille tulee ero, nii se vie sun lapset!"

-täti

No onneksi suurin osa on suhtautunut ihan asiallisesti ja ymmärtäväisesti. Jotkut on saattaneet ihmetellä miks mua ei enää näe baareissa paljoo. Rahat kun sattuu meneen lentolippuihin nykyään 😀

Tsemppiä kaikille kaukosuhteessa eläville! Kyllä se odotus kannattaa!