Ihana Que Tal!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Laura
Laura Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.04.2008
Kirjoituksia: 26
Vastauksia: 209
mari78 kirjoitti:

Espanjan kurssilla on käytössä juuri tuo Fantastico kirja ja kun ihmettelin että miksei me käydä myös mennyttä muotoa läpi lainkaan, kaikki keskustelut pitää käydä nyky hetkessä, se tulee vasta Fantastico 3:sessa..! Ei hyvä. 🙁

Hehkutan edelleen Que Tal?:a. Ensimmäinen mennyt aikamuoto tulee 1. kirjan 10:nnessä kappaleessa. Ahkera opiskelija pääsee tähän n. kuukaudessa. Kirja kertaa koko ajan jo kerran opittuja asioita, joten kielitaito todella kehittyy vauhdilla. Kirjassa on paljon Lectura Cultural -”lisä”osioita varsinaisten kappaleiden lisäksi. Niissä käytetään kielioppia, joka on juuri opittu, ja opitaan samalla Espanjan kulttuurista. Itse kappaleiden sisältö on ns. elävästä elämästä, eli sanastoa ja sanontoja kertyy ensimmäisestä kappaleesta lähtien jokapäiväiseen käyttöön.

Tekstikirjoja Que tal? -sarjassa on 2, jotka läpikäytyään ns. ”osaa” espanjaa, sanavarastoa ja puhetaitoa voi sitten kartuttaa lopun ikänsä. Kielioppi+harjoituskirja on erikseen, ja kulkee tiiviisti tekstikirjojen rinnalla. Eli kolmella kirjalla pärjää, kun sisältö on kohdallaan! Voihan kirjan(t) hankkia itseopiskeluun, jos sitä käyttävää kurssia ei löydy.