Ihan varmasti!

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Osito ohoy, siellä oli tosiaan meitä raihnaisia läjäpäin, mutta kyllä noi vellikellon kutsut ja bileet ovat kaikille tarkoitettuja.

Kun sitten ihan funtsin eilistä sakkia, niin hyvin olisit sekaan sopinut. Ja kun tosissasi tuletkin sitten (johonkin seuraavista tilaisuuksista) niin voithan yllyttää jonkun tai parikin frendiä mukaan. Tää kun on vähän kuin sekalaista seuratoimintaa ilman pääsylippuja. Ja eilen esimerkiksi mulla oli ihan nastaa puolta nuorempien seurassa vielä jatkoillakin. Nuori friidu tunki vielä viereenkin juttelemaan, että en kai mä ollut ihan tööt.

Ikätuntumat karisevat maailmassa monella tasolla. Lienet huomannut tai ainakin tulet huomaamaan työelämässä (aikuinen maailma), että samanikäiset hemmot jotka kohtelevat sua kotioloissa kakarana, ovatkin yht’äkkiä työkavereina lähes samanikäisiä tai eivät ainakaan tytöttele samalla tavalla. Toivottavasti. Idiootteja kuitenkin aina riittää.

Mutta sie otit muutoin siis esille ihan tärkeän asian.
Orkki kaipaa nuorempienkin aktiivista osallistumista bileisiin ja ehkäpä siksi voitaisiinkin pitää seuraavat silleen, että tehdäänkin kaikki toisinpäin: Nuorten bileet, musa, koko homma ja kaikki puuhailut sen mukaisina – kysytään me muumiot sitten mieluumminkin, että kehtooko näin vanha pieru semmoiseen osallistua!

Ja varmaan myös tultaisiin. Mutta silloin tietenkin nuorten ehdoilla eikä vahtimaan vaan bailaamaan.

Mitäs sanot – tuutko mukaan puuhaamaan bailuja? 😉