Ihan vaan selvennykseksi

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 38 uutisia Ihan vaan selvennykseksi

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Ihan vaan selvennykseksi sanoisin, että en minä tuossa rattijuoppo-asiassa ollut millään muotoa hakemassa ”aukotonta juridista määritelmää” johon tuoda nykykäytännön mukaista rangaistusasteikkoa. Tiedän kyllä varsin hyvin, mikä on ”lain henki” ja asianajajien kieroilun summa, kun kyseessä on tieliikennelakien soveltaminen.

Halusinpa vain tuoda esiin, että oma suhtautumiseni liikennejuoppouteen on sangen ankara. Sitä 0,5:ttä promillea ei vaan pidä ylittää, ja piste. Jos ylittyy, niin jalkapuuhun torille kansan syljettäväksi, sanon minä.

Ja mistä kummasta alias ’vanhatyttö’ nyt taas halusi kaivaa verrannoksi kaiken maailman somalit ja irakilaiset. ”Vanhatyttö” taitaakin itse asiassa olla ”Viistoista vee”? Kyllä rangaistusten tulee olla aivan yhtä kovia, edustivatpa tekijä ja uhrit sitten mitä maapallon ihmisryhmää tahansa.

Taidanpa olla ainoa tästäkin porukasta, joka on mennyt auttamaan pientä neekeriäijää, kun kolme suomalaista aikoi käydä kimppuun. Olivat jo takissa kiinni. Ja se oli sentään kymmenen vuotta sitten, Hakiksen torilla.

”Minä olen laki Guadalgivirin eteläpuolella”

.
.
Nihh.!!

(tarttis kai laittaa hymiö?], mutta en laita, kun asia kuitenkin on oikeasti vakava)