Ihan turhaa pullistelua

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki varoitus romanialaiset rikolliset Ihan turhaa pullistelua

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Lumenluoja kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

No ei tuo suomalaisen eläkeläisváestön koulutus tasollaan vielä páátá huimaa ja eläkeläisiáhän valtaosa Costalla talvehtivista suomalaisista on, joten ei kovin paljon ole aihetta leijuttaa. Seuraavaksi tilastokeskuksen katsaus suomalaisten koulunkäynnistä:

tämän pienviljelijätaustaisen keskustelun tälläkin plastalla. Kauhalla ei voi vaatia kun ei ole lusikka-koulua enempää käyty.[/quote]

Se on niin ikävästi, että faktat on faktoja. Ja Malagan Arttu hiukka syyllistyi liioitteluun ja ylemmyydentunteeseen:

”Hehhh hehhh… Jopas on ”partavettä”. No, tällainen pelottelu menee toki läpi etenkin sellaisissa maissa, joissa aikuisväestön koulutustaso on keskinkertaista kehnompi, verrattuna suomalaiseen. Ei tarvitse olla luonnontieteiden professori ymmärtääkseen, että kyseessä on silkka höplästä vetäminen.”

Minusta on ihan hyvá pysyá siellá kohtuullisuudessa ja pelkissá realiteeteissa, kansallisen ylimielisyyden nostattaminen váárin perustein aika rasistista ja tässähän piikki kohdistuu espanjalaisiin, jotka ovat Artun mielestá keskinkertaista kehnommin koulutettuja. Mikä sitten on keskiverto, sitá hán ei maininnut, mutta ei se kovin korkea ole kuten voi huomata kun suomen tilastokeskuksen selvitystá lukee. Aika lailla taitaa aikuisvástö olla tasoissa niin suomessa kuin espanjassakin. Ja kaikissa Euroopan maissa. Ja tállá tarkoitan meitä aikuisia, yli 60v, ei penikoita.