Ihan omasta käsityskyvystä se riippuu

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
Loikkari kirjoitti:

freesoul on aina niin ystävällinen ja avulias, kaunis kiitos Sinulle.

Vassokuu vaan. Kun ei näemmä muuten mee perille, niin sitten täytyy jyräyttää. Sinähän meinasit viäntää ja kiäntää mun sanoman muotoon ”verotus on yksilöllistä” – mikä ei vois kauempana totuudesta olla. Toivottavasti nyt meni jakelimoon IV-ässällekin kuinka se assija oikein on.

Ja koska eläkkeesi on Ruåtsista, niin aina väkisinkin ainakin osa sun eläkkeestä on sitä ”julkista eläkettä”, sosialismista kun on kyse. Jos ei muuta, niin ainakin se ”allmänna pension”.

PS. Muista myös että sulla on PPM-eläkettä, jos tässä viime vuosina olit duunissa. Kannattaa verosuunnittelun lisäksi miettiä myös jaksotuksia, mitenkä pumppaa sen eläkkeen ulos. Harvalla vanhallahan enää fysiikka riittää nautiskelemaan isommista eläkkeistä 75 ikävuoden jälkeen, joten PPM ym. rahastotyyliset eläkkeet kandee ehkä maksattaa ulos ennen kyseistä parasta-ennen päiväystä, jotta saapi vähän reissurahaa.

Ruotsin palvelutalosydeemeistä en tiedä, mutta ainakin Zumbalandiassa palvelutalo ryöstää sun eläkkeestä 85% kun palvelutaloon menet. Joten sinne mennessä kannattaa olla perse aukinen kuin tuuran putki…

PS. bhajee-jee: peukku in your ass…joka säikeeseen sinäkin tulet aina chattamaan