ihan ok

LINKKI

Laura
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.04.2008
Kirjoituksia: 26
Vastauksia: 209

Olen asunut Fuengirola-Mijas akselilla n. 2,5 vuotta ja ikää on 33. Eli voisin kuvitella, että mulla on jonkinlainen tuntuma Fuengirolaan ja tän ikäisten tekemisiin.

Fuengirola on täynnä baareja ja pieniä menomestoja, joissa tosiaan meno alkaa yöpuolella. Päivisin Fuge on mun mielestä suoraan sanottuna tylsä. Kaupungin näkee päivässä. Jos on todella himo-shoppaaja, niin kauppoja ja varsinkin rätti-sellaisia löytyy paljon. Onko poikaystäväsi innostunut kiertelemään kaupoissa? Fuengirolan paras puoli kesällä on varmaankin pitkä pitkä biitsi. Jos siis viihtyy biitsillä.

Itse olen kaukana himoshoppaajasta enkä tykkää grillata itseäni. Nykyisellä tietämykselläni menisin (viikoksi? vai minkä pituinen reissu teillä on tiedossa?) ennemmin Malagaan. Ja vuokraisin auton, jotta pääsisi hieman kiertelemään ”lähikylillä”, elikäs vaikka ensi alkuun Nerjaan (tippukiviluolat ja söpö kylä, n. 30km Malagasta itään) ja Rondaan (upea, rotkon reunalle rakennettu vanha kaupunki, myös ajomatka on elämys -> uskomattomia maisemia, n. 60 km Fugesta pohjoiseen).

Malaga on iso kaupunki, josta löytyy vaikka mitä. On biitsit, kauppoja, ravintoloita, yöelämää, päivisin nähtävyyksiä ja vanha kaupunki sinällään on loistopaikka vain käppäillä ja ihastella kauniita, vanhoja rakennuksia.

Jos nyt kuitenkin otatte hotellin Fuengirolasta (n. 30km Malagasta länteen), niin sieltäkin pääsee näppärästi liikkumaan. Rantaa pitkin kulkee juna, jolla pääsee esim. Malagaan 50 minuutissa ja parilla eurolla. Viimeiset junat tosin kulkevat jo joskus 23 aikoihin. Ja jos vuokraa auton, niin päivisin voi käydä missä mieli tekee.

Vielä tosta Fugen päiväelämästä; mulla on käynyt tän 2,5 vuoden aikana aika monta vierailijaa Suomesta, ja ihan iästä riippumatta yksi toisensa jälkeen on todennut sen, mitä tossa alussa jo kirjoitinkin; Fuengirola on päivässä nähty. Se on kiva paikka asua ja elää, mutta jos olisin tulossa viikon lomalle (ilman lapsia), valitsisin pääkallopaikaksi jonkin toisen.