Ihan näin pikaisesti…

LINKKI

Castro
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.09.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 9

Myyntihintojen suurimmat pudotukset näkyvät Calahondan seudulla. Nykyisin sieltä on mahdollista saada 2 makuuhuoneen asuntoja alkaen noin 180.000 eurolla ja vieläpä uudehkoista taloista autotalli- ja varastopaikalla. Toisaalta sitten taas sieltä on myyty saman kokoluokan asuntoja viime viikolla noin parikymmentä vuotta vanhasta talosta, mutta kauniilla maisemilla hintaan 235.000 euroa. Eli anna tässä sitten yleispätevää vastausta;-)

Sen sijaan taas Fuengirolan keskusta/ Feria-alue/ Los Boliches tuntuu pitävän aika hyvin hintatasonsa joitakin yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta. Tietty joitakin nk. ylihintaisia hintapyyntöjä vielä näkyy markkinoilla, mutta ne kaikkein räikeimmät pyynnöt taitavat nyt olla förbi. Huomautan vielä, että tietyt alueet Fuengirolan sisällä (esim. Puebla Lucia tai Pueblo Lopez) edelleenkin ovat samoissa hinnoissa kuin aikaisemminkin. Alueet ovat arvostettuja, vastaavia ei ole eikä tule tilalle – ainakaan samoille paikoille jne.

Eli kaikkihan on aina siitä kiinni, miten tarjonta ja kysyntä kohtaa. Jos joku haluaa asunnon joltain tietyltä paikalta, hän tosennäköisesti on halukas maksamaan siitä jonkun mielestä markkinahintaa kalliimman summan.

Asiasta voisi kommentoida esimerkkien avulla vaikka loputtomiin saakka, mutta tässä edes pientä esimakua.