Ihan asiallinen kysymys :)

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Kentältä fuengirolaan Ihan asiallinen kysymys :)

LINKKI

tiina
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.09.2006
Kirjoituksia: 7
Vastauksia: 67

Ymmärrän hyvin tällaisen kysymyksen, nimittäin meitä on viisi henkeä perheessä ja jos olemme koko perhe liikkeellä, emme liiku kentältä ainakaan taksilla. Taksiin otetaan nimittäin vain 4 henkeä ja näin joudumme ottamaan kaksi taksia. Majapaikkaamme (Fuengirolan ja Marbellan välillä) tämä tekee 2 kertaa 50 euroa. Tuolla summalla (100euroa) porukka syö hyvin ravintolassa. Silloin luonnollisesti valitsemme mieluummin bussin tai junan Fuengirolaan, josta bussilla eteenpäin. Joskus olemme menneet (Aeropuerto bus) bussilla Marbellaan ja siitä takaisinpäin majapaikkaamme paikallisbussilla.

Paras vaihtoehto näin suurelle porukalle (kuin meillä) lienee varata vuokra-auto odottelemaan kentälle, varsinkin jos sellaista aikoo muutenkin käyttää.

Tuo matkustustapa riippuu myös jonkin verran siitä, mihin aikaan saavumme Malagan kentälle. Yöllä helposti sortuu siihen nopeimpaan ja helpoimpaan, eli taksiin…

Kyllä tällaisetkin siirtymiset kannattaa miettiä etukäteen, koska väsyneenä koneesta tullessa ei ensimmäisenä halua miettiä, että miten tästä eteenpäin.