Hyvin tuntuu toimivan

LINKKI

Kari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

Testasin koko kuvanlaittosysteemin moneen kertaan läpi ja mainiosti toimii 🙂

Eli kuvien laitto toimii sillä entisellä ”Lisää kuva” -linkillä aivan kuten ennenkin ja sen lisäksi nyt voi laittaa videoita ja liittää kuvaliitteitä omalta koneelta ja kuvaliitteitä ulkopuoliselta palvelimelta.

Tuossa on siis useita lisäyksiä alkuperäiseen (paisi tietysti otettu tarkoituksella pois riskipitoisen ”html-img” -tagin käyttö, joka ei ole koskaan ”virallisessa” käytössä ollutkaan)

Väsäsin oheisen videon, josta toivon mukaan vaatimattomasta laadusta huolimatta saa sen verran tolkkua, että periaatteet selviävät.

Nyt on siis entisen kuvasysteemin lisäksi käytettävissä kolme muuta tapaa kuvien ja videoiden lisäämiseen aloitettaviin kirjoituksiin, eli nyt pitäisi löytyä jokaiselle kohtuullisesti sopiva vaihtoehto. Jos jollain on edelleen yksilöllisiä toiveita erilaisista tekniikoista, niin Orkki ottaa mielellään sponsorointia vastaan, jotta sellaisia toiveita voidaan täyttää.

Orkki on palkattomin vapaaehtoisvoimin ylläpidetty ilmainen palvelu, joka on rahoitettu käytännössä ylläpitäjien henkilökohtaisista varoista. Sponsorointiehdotuksia ja positiivista jeesinkiä otetaan mielellään vastaan.