Hyvin meni

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Tokelan ehdokas sai jopa hyvän vyöryn, mitä olin toki osannut odottaakin. Hyvä ihminenhän se on. Muutoin eivät punaiset demarit juhlineet ja itse olen tyytyväinen porvarienemmistöstä – vaikka eihän asia enää mulle kuulu, kun en siellä asu enkä vaikuta.

Järkeä kun vain saisi kansaan, joka äänillään saattelee eduskuntaan myös kummallisia edustajia. Tuskin mistään muualta voi saada työpaikkaa niin heppoisin työhaastatteluin. Herraparatkoon, jos ihminen osaa hiihtää itsensä hikiseksi tai on muutoin tuttu naama, mutta ei muuta … niin onko sillä sitten todellisia taitoja kansansa edustamiseen. Toisaalta Tokelakin tietää, että eihän noissa kuvioissa yhden ääni ketään häiritse, mutta soisi sen yhden edes tietävän, mitä voisi tehdä ja osaavan vaikuttaa edes vaikuttamalla.

Kurkistin eri puolueiden nettilehtiä. Imagovaalit, sanoi Demari. Kyllä kait varmaan taas kerran. Puheenjohtajien hahmot luovat monelle kuvan puolueesta ja siitä mitä tehdään. Mielestäni tämäkin vaalitulos todisti pärstä- ja esiintymiskertoimin sitä samaa.

Riittäisiköhän tämä etäkatsaus osaltani tällä kertaa?

Ettei sotkettaisi liiaksi politiikkaa Orkin sivuille, ollaksemme kaikki edelleen kavereita keskenämme. Mitä sillä nimittäin on lopuksi väliä, ketä sinä äänestit tai jätit äänestämättä. Näin meidän kesken.

Hyvää maanantaita kaikille. Täällä Thaimaassa se paistaa jo tähän aikaan.