Hyviä kommentteja netistä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Kari
Kari Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

Hyviä kommentteja tuossa edellä. Itselläni on yhtenä muiden joukossa mm. ”Simyo” -liittymä, eli SIM -kortti ”mokkulaan” ja sitten nettiin ihan mistä vaan Espanjasta. Olen tuon ”Tarifa Planan” käyttäjä ja ihan ok on toiminut – mutta ei mikään täydellinen, niinkuin ei mikään muukaan!

Simyon Tarifa Planaan sisältyy 5GB datasiirtoa kuukaudessa ja normaali-ihmiselle se riittää yllin kyllin. Itse olen eräänlainen netin suurkuluttaja ja olen pannut merkille, että nopeudessa ei ole mitään eroa, vaikka olen yleensä kuluttanut kaistaa reilusti yli 10GB kuukaudessa ilman mitään katkoksia.

Mokkula on yleisesti ottaen helpoin ja nopein ratkaisu nettiin Espanjassa – pääasia kuitenkin, että että pysyy visusti erossa Telefonicasta (perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen aiheesta, kannattaa ”googlettaa” jos on aikaa tuhlattavaksi ja haluaa paneutua aiheeseen)

Yksi lupaava tulokas on ”VIP-Hotspot” jolla on erittäin kilpailukykyinen nettiliittymä, ainakin teoriassa. Eli jos kämppäsi on heidän tukiasemaverkostonsa läheisyydessä, niin homma hoituu helposti. Heillä on asiakaspiste Fuengirolan Euromarketissa, helppo löytää ja puhuvat monia kieliä (kannattaa olla tarkkana ”asennusmaksujen” ja käyttöehtojen kanssa)

Toivotaan että hyvä ratkaisu löytyy… kannattaa myös käyttää Orkin hakutoimintaa, täältä löytyy monia upeita vinkkejä!