Hyviä ideoita

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Kari
Kari Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

Hienoa, tänne onkin kertynyt melkoinen määrä aivan konkreettisia ideoita; tuo bhajeen idea jämptistä aikarajasta kuulostaa hyvältä. Sillä tavalla asialle tulee selvä ryhti, eikä kenenkään tarvitse sen kummemmin haukotella asian suhteen… tuskin kukaan tulee soppapäiviltä puulta maistuvia luentoja hakemaan! 😉

Myös Old Chapin kirjoituksessa oli varteenotettavia vinkkejä, jopa toimivan käytännön esimerkin muosossa. Ja todellakin, tämäntyyppiset ”soppapäivät” ovat kautta maailman sivun saaneet suosion ja osoittaneet hyödyllisyytensä – kutsumanimestään riippumatta. Oleellista on säännönmukaiset tapaamiset.

Kivasti on tullut lisäideoita konkreettisten aiheidenkin suhtaan… on vakavista humoristisiin, jopa liikunnallishumoristisiin 😉 …oleellista on tietysti se, että mikäli tällaisia lyhyitä alustuksia tullaan pitämään, tulee aiheella olla selvää tarvetta ja kysyntää.

Otan tänne yhden privaatisti saamani kysymyksen Orkkisopasta ja soppapäivistä. Kysymys käsitteli sopan kulloinkin sisältämiä tarveaineita ja kysyjän mahdollisia allergioita niiden suhteen.

Eipä huolta, sillä Orkin soppapäivät järjestetään ravintoloissa, joissa voi sopan sijasta tarvittaessa nauttia mitä tahansa muita annoksia – tai olla nauttimatta. Soppapäivät ovat pääasiassa tapahtumia, joissa kokoonnumme viettämään aikaamme ja tarinoimaan – soppa sinällään on sivuroolissa ja voi olla aivan jotain muutakin (itsekin olen joskus jonkun sopan sijasta nautiskellut jostain muusta). Kukin siis syö ja juo mitä lystää, monille tosin näyttää soppa maistuvan 😉

Kiitos tähänastisista aiheideoista, lisää mahtuu…