Hyvän yön toivotus

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Jaa mää vai? Hyvän yön toivotus

LINKKI

Herne nenässä
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.07.2007
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 35
devspain kirjoitti:

Ja asenteesta vielä sen verran, että en tunne enää ainoatakaan yritystä (ainakaan kansainvälisellä IT-alalla), jolla olisi varaa ottaa se riski, että palkkaisi ko. ”huumorin” omaavan ihmisen töihin.

Ai? Allekirjoittanut on koodarina monikansallisessa telekommunikaatioalan yrityksessä, nimi alkaa N-kirjaimella… lienet kuullut joskus kyseisestä firmasta, uskoakseni meillä on ”jonkin verran” 😉 näkyvyyttä myös siellä Aurinkorannikon suurissa ympyröissä…

devspain kirjoitti:

Aikataulujen pitäminen, vankka ammattitaito ja lupausten lunastaminen ovat yrittäjän ainoat selviytymismahdollisuudet kovassa kilpailussa ja siinä ei ole varaa kokeilla, josko ”tämöinen kaveri” olisikin ihan oikeasti ammattilainen.

Aivoni ovat sen verran alikehittyneet, etten osaa enkä jaksa ymmärtää, miten huumori ja ammattitaito olisivat jotenkin toisensa poissulkevia piirteitä ihmisessä. Selitätkö viisaampana?

devspain kirjoitti:

Riskit alussa saadun ”asenteen” toteutumiselle ovat yksinkertaisesti liian suuret. Maailma on julma.

Maailma on julma, jos siitä teet sellaisen.
Tämän kirjoitettuani, ymmärrän kyllä hyvin, miksi sinulla on tarve moiseen asenteeseen.

Ja vielä: en ole täällä etsimässä työtä – ja jos olisin, en todellakaan sinun yrityksestäsi – joten voit nukkua yösi rauhassa. Hyvää yötä.