Hyvää hiekkallaatikon hiekan heittelyä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 33 Hyvää hiekkallaatikon hiekan heittelyä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Willi
Willi Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792
Marina kirjoitti:

Minua alkoi tökkimään se, että yhdestä kirjoittajasta, vaikkakin verbaalisesti ja muutoinkin lahjakkaasta ollaan tekemässä (ehkäpä leikillään) pyhimystä, jota muu seurakunta kumartelee ja että ollaan jopa perustamassa VIP-osastoa, jossa vain harvat ja valitut pääsevät nauttimaan sanan helmistä, joita ei kaikille sioille jaeta.

Pyhimystä? kenestä? Ivankan jutut ovat olleet hyviä ja niitä on ollut mukava lukea. Samoin on sinun kirjoituksiesi kanssa. Luen ne joka kerta mielelläni.

Marina kirjoitti:

Joskus kesä – heinäkuun vaihteessa kirjoitin Pulinaboxiin Ahvenanmaalle tekemästäni pienestä matkasta, mutta eipä kukaan vaivautunut sitä kommentoimaan millään tavalla, vaikka matkalla sattui ikäväkin tapaus. Nähtävästi en osannut kirjoittaa siitä kyllin viihdyttävästi. Ja eihän se liittynyt millään tavalla Espanjaan. Sen sijaan näkyi olevan paljon mielenkiintoisempaa lentokoneiden lentely kattojen yllä. Sitä en osannut arvata, sillä täällä niitä lentelee useinkin, kun asumme aika lähellä lentokenttää, mutta nämä koneethan eivät lennä Espanjassa.

Tämä osui nyt minun nilkaan. Syy miksi en lähtenyt kommentoimaan ikävää tapahtumaa minkä näit laivalla, on yksinkertaisesti se että turhan monesti olen nähnyt kuoleman vierestä ilman että olen pystynyt tekemään mitään. Samoin kuin nyt tähän kommentoimalla, kyyneleet valuvat silmistäni kun ajattelen tuota kuolemaan ja sitä että syytän edelleen itseäni niistä. Ja niistä lentokoneista… Tottahan toki niitä lentelee muuallakin, mutta kuinka monella ne lentää 8-12 tuntia non-stoppina talon yläpuolella kuukauden verran joka ikisenä päivänä? Ja koko ajan suunilleen katonrajaa hipoen? Tästä syystä sain korvani erittäin kipeäksi joka on kuitenkin minulle elinehto elämiselle ja työntekemiselle.

Marina kirjoitti:

Huomenna menen muutoin Seinäjoelle kesäteatteriin katsomaan Kaunista Veeraa, jota näyttelee Tamara Lundin tytär Maria, mutta en aio ikävystyttää teitä kertomuksellani.

Toivottavasti pääset nauttimaan Kauniista Veerasta auringon paisteessa, sillä mitä isäni kanssa puhuin tuossa eilen, kertoi vesisateista. Ja ihan oikeasti toivon että kertoisisit sitten miten tuo kesäteatterin näytelmä meni. Taiteen tekeminen ja näytteleminen kun on todellakin sydäntä lähellä. Aurinkoista ja mukavaa viikkoa Marina siulle, oikeasti.