Hyvä tietää ammattinsa

LINKKI

Ansku76
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 08.12.2010
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 2

Kyselin siksi kun en tiedä mikä olen ammatiltani espanjaksi. Silloin tällöin suomessa ja maailmalla törmää espanjankielisiin ihmisiin (ja espanjassa vähän useammin kenties..?) ja on huomattavasti helpompi kertoa ammattinsa espanjaksi jos sen itsekkin tietää, eikö?

Tämä orkki on mielettömän kiva palsta, lueskelen juttuja tosi mielelläni. Hyviä tietoja ja vinkkejä, tai sitten muuten vaan kivaa luettavaa ja tarinoita. Toisinaan vain joidenkin asenne hieman kummastuttaa. Se ylenpalttinen negatiivisuus.

Näillä sivuilla on usein moni espanjasta kiinnostunut, taikka jopa espanjaan muuttoa tekevä käynyt kyseleen neuvoja ja jokaisesta ketjusta löytyy vähintään yksi ”ei kannata..”, ”ei noilla kyvyillä..”, ”älä nyt liikoja kuvittele itsestäs..”.

Ihmisillä on haaveita, kaikilla. Jotkut uskaltavat niistä tehdä totta. Jotkut teistä ovat niin tehneet. Joidenkin mielestä se varmasti on ollut päätöntä. Jokainen tekee kuitenkin omat ratkaisuna mitä elämällään tekee. Ehkä jonkin haave on lytätä mahdollisimman monen muun haaveet tai muuten vaan kylvää negatiivisuutta ympärilleen?

Olen itse sitä mieltä että kuka tahansa joka haluaa haaveensa toteuttaa ja muuttaa vaikka espanjaan ja rohkeutta riittää sen toteuttamiseen niin hienoa, hattua nostan, onnea ja menestystä. Itse olen niin nynny etten varmaan koskaan uskalla muuttaa ulkomaille vaikka kuinka haaveilenkin.

Näin uuden vuoden kunniaksi toivotan kaikille orkkilaisille upeaa alkanutta vuotta ja positiivisempaa mieltä.