Hyvä kirjoitus, Vanhatyttö

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat suomilehdistä Hyvä kirjoitus, Vanhatyttö

LINKKI

Espanjankulkija
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.09.2010
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 77

Hei Vanhatyttö,

Ilmoitin jo toisaalla tällä sivustolla mielipiteeni UF:n toimituksellisen sisällön ala-arvoisuudesta ja ja olin vähällä joutua roviolla poltetuksi. Jotkut kommenteistani jopa sensuroitiin adminin toimesta, mikä mielestäni oli käsittämätöntä, mutta tietysti on niin, että me tänne sivustolle kirjautuvat olemme vieraita ja talon isäntä saa päättää, miten täällä on oltava. Joten se siitä.

Et tainnut lukea tarkkaan sitä uutista hallituksen vaihtumisesta UF-lehdessä. Siinä nimittäin kerrotaan, että sisäministeriön pesti on lakkautettu. Jos ei muuta, niin joka kerta, kun tuo lehti yrittää uutisoida jotain vakavampaa, se munaa itsensä kokonaan. Ilmeisesti tuo Centro Finlandian tiedottajan ominaisuudessa pysyminen ja omasta itsestä kirjoittaminen (jos katsot lehteä läpi, koko sen historian ajan suurimmat uutisaiheet ovat koskeneet heitä itsään ja omaa erinomaisuuttaan) sopivat ilmeisesti heille kuitenkin paremmin. Pääkirjoitusten ja muiden kolumnien aiheet osoittavat niin huonoa makua, etten halua edes puuttua niihin tässä.

Ei Suomalainen Espanjassa-lehtikään mikään journalismin esikuva liene, mutta onhan siellä uutisia ja muutakin luettavaa. Olé painii aivan eri sarjassa kaikkien näiden kanssa, kuten myös Espanjan Sanomat.

Ja kyllä, Suomi-Seura antaa vuosittain apurahaa ulkosuomalaisille tiedotusvälineille. Uskomattomin asia on, että yksi kriteereistä on ilmestymistiheys – missään ei puhuta sisällöstä. Pitäisiköhän asialle tehdä jotain.