Hyvä huomio

LINKKI

Kari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

Hyvät huomiot sekä Nipotilta että Ivankalta… ideana näillä jokaiselle Espanja.ORG:n käyttäjille tulevilla blogeilla on se, että niissä todellakin jokainen voi niin halutessaan pitää omaa ”Espanjan nettipäiväkirjaa” tai muuta vastaavaa hengen tuotteiden ilmaisupaikkaa – ja muut voivat niitä kehua ja muuten kommentoida 😉

Keskustelupalstan ajatus on olla enemmän jäsennelty, kuten otsikkojen asettelusta käy selville, ja sen kautta luoda selkeä tietopankki ja tiedonvaihtopaikka aiheesta kiinnostuneille.

Selväähän se on, että aihepiirit saattavat erityisesti näin alkuvaiheessa mennä ainakin osittain päällekäin, mutta ajan ja aktiivisten kirjoittajien lisääntymisen myötä tämä(kin) asia tasaantuu ja lokerot löytävät paikkansa. Aiheesta on tulossa myös valmiiksi pureskeltuja ohjeistuksia, eli jäsentely senkin myötä selkeytyy.

Summa summarum…

Sekä keskustelupalstalla että blogeilla oma käyttönsä ja käyttötarkoituksensa ja nekin asiat skarpataan ja ohjeistetaan lähitulevaisuudessa.

Siihen liittyen olisi kiva, jos heitätte myös aivan konkreettisia ehdotuksia, jos esimerkiksi asioiden ryhmittelyihin tms. on skarppaamisen tarvetta – se helpottaa minua palapelin kasaamisessa (ehdotukset voi heittää tänne keskusteluihin tai sitten palautelomakeen kautta)

Kiitti kommenteista! 😀