Hyvä että puhutaan, mutta …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Vastasin jo tuolla toisessa topicissa asiaan liittyen seuraavasti:

Old kirjoitti:

Osaan sanoa sen verran, että Helsingin taiteiden yön aikaan syntynyt ajatus Orkin omista pippaloista on todellakin edelleen vireillä, mutta nyt …

Rakkaat manipulaattorit: Generaattori on käynnistetty, aktivaattori toimii myös ja agitaattori lähtee pian liikkeelle ja vasta sitten saadaan aikaan ensimmäinen versio syötettäväksi separaattorille sekä siivilöintiin.

Jos kerran tehdään, niin tehdään sitten kunnolla.

Patiineita ei siis vielä kannata plankata kun ei tiedetä mitä jalkineita tarvitaan.

Asiaa on siis viritelty, mutta koska ei ole mielekästä ryhtyä puuhaamaan tavanomaista illanviettoa (niitä hoitelevat ravintolat itsenäisesti) vaan kokonaista useamman kohteen monitapahtumaa, sitä ei pysty kukaan tuottamaan lonkalta.

Kuitenkin ajatuksena on se, että kaikki esittävät, luovat ja mitä tahansa hyvää tekevät orkkilaiset tai muutoin aikaansa Aurinkorannikolla viettävät asukkaat, lomailijat ja oleskelijat saisivat mahdollisuuden esiintyä tai esittää osaamistaan taikka aikaansaannoksiaan ennalta valmistelluissa puitteissa.

Omana ajatuksenani olen esittänyt myös sen, että Orkki saisi illan vapaaehtoisista tuotoista osansa, sillä ilmaisen sivuston ylläpito ei ole ilmaista ja olisi vain kohtuullista, että voisimme elämästämme ilomielin nautiskellen samalla aiheuttaa myös lievää kassavirtaa varmistaaksemme Orkin mahdollisuudet jatkaa toimintaansa vapaana viihteen ja tiedon välittäjänä.

Vaan antakaa palaa. Don Bavarontti (yksi mahdollisten nautintojen tuottajista) teki ihan oikean liikkeen ilmoittaessaan milloin ei ainakaan sovi – kiitos!

Entä sinä – ehkä emme edes tiedä tai muista, että olet olemassa tai ymmärrä pyytää sinua mukaan. Ilmoittaudu mieluummin ennalta itse – tekijäksi, esiintyjäksi tai mihin tahansa puuhaan, tuottamaan, esittelemään tai … mieluummin nyt samantien kuin kysellen närkästyneenä myöhemmin, että miksi ei edes kysytty.

Asia etenee, omaan tahtiinsa ja sitten kyllä tapahtuu – ennemmin tai myöhemmin.