Hyvä!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Tuomo
Tuomo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.07.2006
Kirjoituksia: 57
Vastauksia: 627

Ensiksikin onnitteluni hyvästa valinnasta lomailutavaksi. Yökerhot ja uimarannat ovat samanlaisia kaikkialla, mutta Andalusiaa on vain Andalusiassa.

Tuo Willin kuvaama reitti Malaga – Granada on ihan hieno (Alhama de G:ssa kantsii pistäytyä), mutta merimaisemista tykkäävälle on hyvä vaihtoehto: Motriliin asti rantatite – ja ei sitten sitä tukka-putkella-pikatietä, vaan vanhaa rantatietä. Voi jessus niitä maisemi.

Ja sitten Granadaan päin, taas superstradaa vältellen, ehkä Orgivan ja Lanjaronin kautta kiertäen.

Kuten Willi suositteli, niin Córdoba – Sewvilla sitä Guadalquivirin laaksoa pitkin. Ja ÄLKÄÄ ajako Almódovar del Rion linnan ohi! http://www.castillodealmodovar.com/ , Espanjan hienoin kivikämppä.

Sevilla-päivä’nne voisi ehkä käyttää Doñanan luonnonpuiston vilkaisemiseen, tai en tiedä miten siellä oikein on tuo turismi järjestetty. Tietääkös joku muu.

Arcos de la Fronterassa voisi kiepata matkalla Cadiziin, että jää välillä Cadiz – Benalmadena enemmän aikaa Rondalle.

Joo, viikon reissulla voi olla hyvä jättää Gibraltar väliin. Tulee viimeiselle legille muuten aika paljon ajettavaa. Ja väli Arcos – Ronda ehdottomasti reittiä El Bosque – Grazalema. Jälkimmäinen on kyllä niin upea että voi voi. Siellä ainakin kahvit.

Linnuntietä mitaten tuo Cadiz – Benalmadena on reissun pisin, joten aika saattaa käydä vähiin. Joten reilusti vaan Rondasta suoraan rantaan, se on upeaa näköalaa koko matkan.