hystis

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Kyllä ryöstöjä tapahtuu ja lehtitietojen mukaan asialla on ammattimaiset albaani tai bulgaro tai venäläiset liigat. Mutta minkä takia ne suomalaisten eläkeläisten asuntoihin menisivät kaasuttelemaan, mitä sieltä muka löytyisi vaivan arvoista? Ei niin mitään. Nuo rosvot on ammattilaisia ja ne osaa laskea riskin ja hyödyn suhteen, ei rivituristien asunnoissa ole mitään tarpeeksi arvokasta, jonka takia kannattaisi ottaa riski. Ja kopaista tyhjä. Ja jos joku on niin tyhmä, että varastoi patjan alla rahojaan ja julistaa joka kadunkulmassa että minulla on monta tonnia piilossa, niin joutaakin tulla ryöstetyksi. Pankit on sitä varten, että rahat säilyy. Ja voihan ne tallettaa vaikka suomalaiseen pankkiin, jos ei espanjalaiseen luota.

Tämä tämmönen pelon ja hysterian lietsominen on ihan asiatonta. Aurinkorannikolla on jo ihan tarpeeksi pelokkaita suomalaisia, jotka eivät uskalla kunnolla ovesta ulos astua.

Ja lompakkovarkauksistakin on ollut puhetta. Olenpa tullut huomaamaan, että suomi-papat pitää edelleen, kaikista varoituksista huolimatta, lompsaa takataskussa. Jos se siitä katoaa niin antaa mennä vaan, sehän on pantu tarjolle! Ja miksi ihmeessä on pakko kuljettaa mukana koko talven pörssiä, kaikkia luottokortteja ja pankkikortteja, passia. Omaa typeryyttä se on, jos ne varastetaan.