Hymyssä on voimaa!

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
La kirjoitti:

Joskus toisinkin päin… Onkohan Valencia sukupuolten välisen tasa-arvon edelläkävijöitä Espanjassa?

No ainakin minä olen tullut tuon suuntaisiin ajatuksiin tässä viimeisinä vuosina. No ainakin siellä asuu ihan ihmeesti tasa-arvoisesti ajattelevia miehiä.

La kirjoitti:

Vain hädin sain itse pidettyä vihellyksen sisälläni, sen verran täydellinen ylävartalo sieltä paljastui… huh! Leveään hymyyn päästin sentään naamavärkkini, ja sain samanlaisen takaisin. 🙂

Eikö ole ihmeellinen tuo hymyn voima?
En osaa Espanjasta yleisesti sanoa sitä tai tätä mutta ainakin Valenciassa hymyileminen kannattaa aina!
En ole vielä onnistunut sellaista yrmelöä naapurustossa tai kylillä tapaamaan joka ei hymyyn sulaisi ja väläyttäisi vastahymyä.
Ei niin suurta staraa, ei niin vaatimatonta puutarhuri-Pacoa etteikö hän joutaisi kiireiltään naiselle hymyilemään. Enkä minä nyt ainakaan mitenkään ihmeellinen ilmestys ole, iloinen kylläkin.

Hauska esimerkki:
Olimme Valencia CF:n reenien jälkeen harjoituskentän parkkiksella juttelemassa erään ex-pelaajan kanssa, kun ohi käveli kulmat kurtussa eräs joukkueemme pelaajista (ei tosin syntyjään espanjalainen).
Käännyin häneen päin ja huikkasin iloisesti ”Gracias” ja hymyilin korviin asti.
Yrmäkät kasvot valaistuivat välittömästi loistavaan silmätkin valaisevaan hymyyn.
Sisäisen hykerrytyksen sain hädin tuskin pidäteltyä kun kuulin pelaajan autolleen mennessä viheltelevän iloisesti.
Jos iloinen kaukaa tullut kannattaja sai loukkaantumisten kiusaaman pelaajapolon mielen kirkastumaan hetkeksikin, kannatti ostaa kallista valkaisevaa hammastahnaa joka vapauttaa vanhankin hymyilemään.

La kirjoitti:

Eli ollaankohan menossa kohti tasa-arvon aikoja, kun viheltämisen sijaan saakin nauttia ilmaiseksi ja pyytämättä näinkin huimaavista näköaloista?

WOW!