hydrokortisonia ärtyneeseen hipiään

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Taas rauhaa häiritsemässä? hydrokortisonia ärtyneeseen hipiään

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä kojo
kojo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.01.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 1445

Espanjan eno:
”Sensijaan olen mm. kirjoittanut levy-,kirja- ja elokuva-arvosteluja.”
Kuulutko arvostelijain liittoon? Jos vähän anat vihjettä, voin jäsenlistan kautta hieman tsekata arvostelujasi. Ne antavat viitettä musiikki-, kirja ja elokuvamaustasi.

”Aika mielenkiintoista muuten että jotkut vaivautuvat loggaamaan blogiin eivätkä sitten edes lue!”

Enkö jo viime kerralla sanonut sinulle, että lukija pitää koukuttaa taitavasti lukemaan blogia. Ei yleisjaaritelu vetoa kehenkään. Siitähän bjaaheekin sinulle mainitsi, ettei käyntikerta sivulla tarkoita sitä, että kävijä olisi jaksanut lukea blogin lävitse. Ne ovat kaksi täysin eri asiaa. Käyt sinäkin kaupassa vilkaisemassa, onko mitään kiinnostavaa, ellei ole niin takaisin.

”Joskus muutama vuosi sitten luin jostakin tutkimuksesta missä vertailtiin eri kansallisuuksia. Ilmeni että suomalaiset tuntevat negatiisia tunteita monia muita kansallisuuksia vahvemmin, ja varsinkin näyttävät ne. Tämähän on tullut jälleen kerran osoitettua. Vai kuka voi kieltää?”

Perusnegatiivisuutta olen aistinut – anteeksi vain – pelkästään sinun puoleltasi. Törmäät blogisarjasi voimalla palstalle ja mesoat, että onpa p-leen tyhmää porukkaa kun ei kultakimpaleiden päälle ymmärretä. Minun mielestäni olet sanut varsin kohteliaan vastaanoton vaatimuksiisi nähden. Ota huomioon, että palstalle saattaa kirjoitella aikansa kuluksi (ilman mitään mainosrahoitusta) monen tason tohtoria tai kansanviisaudenhaltijaa, joille menneet pikkuarvostelut paikallislehteen tuovat mieleen pelkästään nostalgisia ajatuksia: kyllähän meidän luokan pojatkin silloin lukiossa kirjoitteli sitä sun tätä juuri ja juuri julkaisukynnyksen ylittänyttä kun tupakkirahaa puuttui.