Huumorin kukka kaunein

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Sauvakävelijöiden kiertokulku Huumorin kukka kaunein

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Ziiuska
Ziiuska Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.12.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 242

Huumorin kukka kaunein kukka, toisilla se vaan kukkii eri aiheista kuulemma.Miusta tää sauvottelu on olt huumoria, toisista ei. Ihan sama mistä aiheesta tämä tarina olisi tehty niin aina se jotain olisi satuttanut……uskon niin.

Blondijutut, mummojutut, vanhusjutut, viinajutut, baarijutut, maallemuuttajat, pohatat, mopoilijat, kaikista saisi tarinaa huumorimielessä. Mutta aina se olisi jollekin tätä: en ymmärrä mitä nauramista täs on. Se on vaan niin et miel kaikil on onneks erilainen huumorintaju……ihan kaikilla.
Toisia naurattaa yks juttu ja toisia toinen. Sit joitakin ei naurata mikkää muu ku omat jutut ja jotkut hötkyvät koko ajan. Kuka tykkää englantilaisesta huumorista ja toisil se vetää päähän ajatuksen et hulluja nuo britit!

Eli onneksi maailma on täynnä erilaisia ihmisiä ja erilaisia kirjoittajia.
Toivoisin et tänne orkkiinkin kirjoittelisivat nekin joilla olisi näitä huumoritarinoita. Niitä on mukavampi lukea kuin sitä et minne mennään tai juodaanko vai luetaanko, nähtiinkö naapuri vai ei. Ne tuskin ympäri maapalloa olevia jaksaa kaikenaikaa kiinnostaa. Toki nämäkin ovat tärkeitä mutta muutakin voisi kirjoitella joskus.
Itse en ole mikään kirjoittelija mutta LUKISIN mielelläni kaikenlaisia matka ja asiajuttuja, HUUMORILLA tai ilman!
Joten pedro, keksisitkö jonkun muun jutun jonka kaikki ymmärtäisivät huumoriksi? voi olla vaikeaa mutta yritä, kyllä se sinulta irtoaa……luulisin ”kynän olevan hallussa” muissakin tarinoissa”?
Terveisin Sauvakävelijöitä Kaipaamaan jääden tuulipukuinen suomesta!