Hurmoksissa?

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Kuulostaa kuin olisit yhtä hurmoksissa muuttosi suhteen kuin minä itse aikanaan. En vastaa kaikkeen, mutta jotakin osaan sanoa.

Kun itse aikanaan tulin ihmemaasta Suomesta takapajuiseen Espanjaan tiedustellen Telefonicalta useampia puhelinlinjoja ja kysellen, ovatko kuulleet sanaa digitaalinen (elettiin ISDN-aikoja), niin vastakysymys oli, montako tuplalinjaa haluan ja jos otan samantien kaksi, saan kaupan päälle super-digipuhelinkojeen veloituksetta. Linjoja siis saa, jos vain asuinpaikkaasi on vedetty riittävästi kuparijohtoja.

Äläkä nyt uumoile niitä huimia nopeuksia, vähemmätkin riittävät, muistathan … sen ole todennut nyt Thaimaassa, missä ei espanjalaisiin ulottuvuuksiin vielä ylletä. Ja Espanjan kodissa mulla on vikkelyytenä 6, joka on ihan hyvä.

Osta mieluummin ensimmäiseksi UPS-laite. Se turvaa kaiken, jos ja KUN sähkökatko yllättää.

Ja ihan yksi vain vielä: Jos meinaat elää elämääsi todella noin rajusti netin varassa, niin kannattaako edes lähteä minnekään. Hanki vain pari julistetta seinille, ilmankostutin ja espanjalaista musiikkia stereoihin ja niin sitä tuntuu kuin olisi ulkomailla, jos ei nenäänsä ympäristöön työnnä.

Elämän arvot kuitenkin muuttuvat ja jos eivät, niin jopa kummallinen jehu olet.