Hupsista, ihan ekonomi!

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Jukka kirjoitti:

Oletko Lakupää oikeasti sitä mieltä, että…
Voisitko ystävällisesti todistaa, että esittämäni logiikka siitä, että yrittäjät huomioivat tuotteiden hinnoittelussa markkinointikulunsa ja että kuluttaja on viime kädessä se, joka maksaa lehti-ilmoitukset, on väärä!

Tämähän ei minulle kuulunut, mutta kun LakuPekka muuttui Lakupääksi, niin saanen nyt Vanhana Pieruna (?) puuttua tähän jankutukseesi vielä kerran.

En voi asiakkaiden luottamusta pettämättä todistaa mutta tiedän, että useimmat Aurinkorannikon pienyrittäjät eivät huomioi tuotteiden hinnoittelussa juuri mitään. Eivätkä budjetoi tai harrasta seurantaa. Ja logiikkasi on puolestaan peräti niin yksioikoista, että ihan kummastuttaa se, että …

Jukka kirjoitti:

… (olen) koulutukseltani ekonomi, katso Ekonomimatrikkelista. Kirjoittanut myös Askelmerkit Espanjaan -kirjan toimituskunnassa, kirja ensipainos 12/1997, vastannut nimenomaan talousasioita koskevasta kirjan osiosta. Missä se sinun taloudellinen tietämyksesi on?

Eihän se haittaa, vaikka ihminen olisi insinööri, jos se on muuten terve. Mutta olipa mielenkiintoisa todeta tämä liittymäsi Olé-kustannukseen, joka julkaisee myös yhtä noista ilmaisjakelulehdistä, kerran kuukaudessa vaan ei kesällä.

Ehkä sinun kannattaisikin nyt asioihin perehdyttyäsi jatkaa tätä keskustelua siellä talon sisällä, missä varmaan alan vaikeudet tunnetaan paremmin kuin kentällä, missä me onnettomat lukijat vain iloitsemme ilmaislehtien tarjonnan monipuolisuudesta – ja maksamme ostamistamme tuotteista pyydetyn hinnan. Siitä sen suurempaa hätää kärsimättä.

Ehdota samalla, että myös Olé-kustannus avaisi lehdistään nettiversiot.