hupia

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
freesoul65 kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

Tässä tuo kysyjá, vuokralainen, on váhän heikoilla: hän kirjoitti näin: Piti oikein rekisteröityä että saan kysyttyä. Perheemme on vuokrannut talon Espanjasta. Kirjallinen sopimus, voimassa ”toistaiseksi”

Ja kun Espanjassa ei ole tállaista vuokra-aikaa kuin ”toistaiseksi” niin tämä sopimus tulkittanee vakituisen asunnon normaaliksi vuokrasopimukseksi ja sen kesto on 5 vuotta. Ja sitoo molempia osapuolia. Ja sen voi vuokralainen irtisanoa vain kerran vuodessa, kuukautta ennen kuin seuraava vuosijakso láhtee kulumaan. Ja kirjallisesti ja todistettavasti.

No, hänhän ei ole meille suostunut skannaamaan ja esillepanemaan sitä sopparia kuten ehdotin, joten turha on enempiä asiaa arvuutella koska emme oikeasti tiedä.

Mutta olet oikeassa, jos siellä ei paljon mitään lue, niin tulkinta voi hyvin mennä tuon 5 vuoden mukaan.

Mutta minä kyllä epäilen, että tämä vartavasten tänne kysymyksellään rekisteröitynyt veijari on klassinen trolli. Viestirakenne antaisi vähän siitä viitettä. Joku vakiorkkilainen tai muu hupailija pitää nyt hauskaa kustannuksellamme.[/quote]

Voihan se niinkin olla, me suomalaiset olemme tunnetusti hauskaa ja hilpeáá kansaa. Ja suotakoon nyt tálle trolli-kandidaatille támá ilo, näin joulun kunniaksi, vai mitá tuumit???