Huono maku

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Raya
Raya Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
Caperucita kirjoitti:

miksi espanjalaiset miehet ovat niin innostuneita vaaleista, varsinkin ulkomaalaisista naisista. Espanjalaiset naiset ovat niin kauniita, ja monilla niin paljon parempi kroppa kuin meillä suomalaisilla!
(Tästä meidän pitää vain osoittaa syyttävällä sormella geenejä.)

Tuota minäkin jaksan ihmetellä.
Kun naama on kuin pannukakku, tukkaa pääsä muutama hassu karva (paitsi nyt) sekä muotoja vaikka naapurin Ana Elenalle jakaa (ei ei älkää kuvitelkokaan että olisin lihava), niin voiko muuta syyttää kuin geenejä?
Mutta voiko ketään syyttää ”huonosta mausta”?
Jos nyt vaikka sattuisi tykkäämään geenivirheellisestä?
Minulla oli joskus takavuosina kumma käsitys espanjalaisista miehistä, että he olisivat lyhyitä, pyylevyyteen taipuvaisia sekä ”hikisiä”.
Ainoastaan ”takatukkien luvattu maa” on osoittautunut paikkansa pitäväksi, kaikki muut ominaisuudet ovat osoittautuneet virheellisiksi (kuten kuva tuolla myöhemmin osoittaa), jaksan ihmetellä edelleen miten mies voi tuoksua niiiiin hyvälle helteisenä päivänäkin suoraan töistä tullessaan, ei tietoakaan hien hajusta.

-Koska poliisista ei saa näyttä netissä kasvoja, kuvakulma on jo perinteiseksi muodostunut takaviisto.
Huomionarvoista muuten espanjalaisessa poliisissa on, että varustus on erinomainen, aseita roikkuu vyötäisillä enemmän kuin poliisilla on käsiä.