huomioikaa nämäkin

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Nyt jos härkien epätoivoinen tilanne on vienyt joltakin asiantuntijalta hetkeksi henkiset voimavarat ja innovaatiokyvyn,muistuttaisin mitä pahaa tapahtuu metsästäjien salaperäisissä veriorgioissa.
Kalastuksessa olisi myös korjattavaa ja puolustettavaa tuplaten,tietenkin kalojen oikeudet,mutta muistakaa myös pikku ystävämme madot,nämä kompostien sankarit ,jotka häikäilemättömien kalastajien käsissä ja koukuissa joutuvat äärimmäisen kidutuksen ja väärinkohtelun uhreiksi.
Pahoin pelkään ,nyt kun kaikki tämä vääryys ryöpsähti mieleeni,vielä lisättynä muistolla siitä kuinka näin täysin häikäilemättömästi suihkutettavan Raidia viattomien ,lattian alle idyllistä pikkupesää rakentavien,aina niin touhukkaiden ja sympaattisten muurahaisten päälle,että saan hyvin vaikeasti jos ollenkaan unta tänä yönä.
Pitää kumminkin yrittää,olisikohan se hyvä konsti ?jos laskisin miten tofuntaimet (kai se on kasvi?)kasvaa kasvihuoneen ideaalisissa olosuhteissa.Niillä on varmasti hyvä olla,ydinlämmön leppeästi lämmittäessä,keinovalon antaessa ryhtiä kasvuun ja lasivillan ravintoliuoksineen helliessä juuria.
Tässäpä niin kaunis ja puhtaan luonnon mieleen tuova näky,että varmaan heti nukahdan.