Huomenta OC ja muut

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 32 Huomenta OC ja muut

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Willi
Willi Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792

Huomenta OC ja muut kumppanit.

Tänään OClla näyttää olevan varsin ”kapinallinen mieli” (vaikka oikesti sanookin vain omaa mielipidettänsä), mutta miks sen mukavampaa. Jos mennään viellä niihin uusiin perunoihin, niin meillä uudet perunat tulivat omasta maasta Suomessa. eikä Timo tullut kuvioihin vasta kun loppupuolella ja sitäkään ei välttämättä käytetty uutena perunana. Lemin punanen oli mein äitin suosikki, se tykkäs siitä ihan hirmusesti. Oli kuulemma tosi makea. Ite tykkäsen yhestä vaaleesta lajikkeesta mutta en kuollaksenikaan muista nimeä. Myöhemmin opin tykkäämään lemin punasestakin. Me kun asuttiin siis ihan maalla, kirjaimellisesti metsän keskellä, joten naapureita ei näkynyt (olivat tosin kylllä 300 metrin päässä) mutta koko ikäni Suomessa autoin vanhempiani kasvimaalla mielellään ja välillä ei niin mielellään (kitkemistä 🙁 ) Tässä kuvakatsaus kauas hamaan lapsuuteeni jolloin oli 2,5-vuotias

Itse olen ollut siitä omituinen lintu, että olen aina tykänyt olla ulkomailla ja joka paikkaan kotiutunut todella nopeasti. Reissaamisen rajojen ulkopuolella aloitin kun plakkarissa oli 6-vuotta. Sen jälkeen on nähty Saksa moneen moneen otteeseen (aina yhtä ihana paikka), Tanska, Ruotsi, Norja, Puola, Eesti, Venäjä, Sveitsi, Marokko ja tietenkin Etelä-Korea. Jokaisessa paikassa viihdyin todella hyvin. Etelä-Koreassa söin kiltisti tikuilla vaikka alkuun ensimmäisinä 10 min tuntui hankalalta. Venäjä on toinen paikka jossa olen viihtynyt todella hyvin. Viipurin ensimmäinen reissu oli runobaltika juhlilla. Ne olivat sitten todella hauskat. Pietariin pitää päästä uudelleen siellä vietin vain viikon ja aika kului liian nopeaa. Aunuksen Karjalassa ihmiset ovat mitä sydämellisiä ja heidän kotitekoinen ruokansa, ai että oli muuten hyvää. Muutkin reissut muissa maissa ovat olleet aivan ihania ja jokaiseen paikkaan haluaisin palata uudelleen.

Mutta mitä tähän suomalainen ulkomailla tulee… erään ystäväni luokse oli tulossa vieraita Suomesta ja olivatpa vieraat tehneet ”rukalista varauksen” HK-sinistä ja oletrmannia pitää olla pöydässä. Ei suostuta Espanjalaista syömään. No en tiedä kuinka loppupelissä heidän loma meni. Serkkuni kävi tuossa viime kesänä täällä, ja voi sitä valitusta…. mihinkään ei ollut tyytyväinen…

En ole mitenkään pitkin nenänvartta katsova immeinen. Jos jotkut juo, niin sitten juo, mutta kohtuun olisi ihan kiva säilyttää. Los Bolichesissa uutta vuotta viettäessäni ja kävellessäni suomalaiset tunnisti kaukaa. Kauheaa örveltämistä ja huutoa. Saman olen huomannut noina kertoina jolloin lensin eri lentoyhtiöiden kanssa.
En ole mikään hiljainen hissukka, kun seurassa olen. Osaan pitää tulpan kyllä nokassani, mutta pyrin aina silloin tällöin pitämään huolen myös siitä että meininki ei mene ”hautajais”meiningiksi. Pyrin aina säilyttämään pitkän pinnani ja avarakatseisuuteni tilanteessa kuin tilanteessa, mutta joskus tulee hetkiä että ei jaksa ymmärtää. Onneksi niitä tulee enää harvoin. Täällä Churrianassa on hyvä jäälleen viettää sunnuntai. Kohta jos alottais ”häiriköimään” naapureita Brahmsin voimin kun eilen pein roukulipäivän. Tautinkin rupee olemaan voiton puolella eikä semmoista kamalaa oloa ja painetta enää ole.

Hyvää sunnuntaita poppoolle.