Huomenta Nennu ja perhe!

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia:
Vastauksia:

Kysymyksesi johdosta rupesin miettimään mitä itse ottaisin autoon mukaan jos, olisin sillä lähdössä Espanjaan.

Tietenkin perheellisellä lapset erilaistavat tavaravalikoimaa, mutta jotenkin tulin lopputulokseen, että vähän samanlainen varustus , kuin mökille mennessä.!!!! 🙂

Perillä kun on lähes kaikki tarpeellinen ja loppusijoituskohteesta voi ostaa jos jotain uupuu.

Tietysti autoon päällystakki ja tukevat kengät , puukko ja tulitikut.
Kanisterillinen puhdasta vettä ja ensiapulaukku.
Kunnollinen lapio,(talvella lumi) +huopa.
Kuullostaa varmaan vähän pöljältä, mutta näin isäni opetti , aina ei koko varustus ole ollut autossa, lapio on vaihtunut kirveeseen!!! 😉
Nämä lienee varustuksia jotka saisivat tullimiesten kulmat kohoilemaan, varsinkin se kirves, mutta kun ajoneuvoinani on aina olleet autovanhukset joiden matkantekointoa ei aina tiedä, niin esim. marja-tai muulla reissulla ei jää ainakaan kylmään, kun voi ”notskun” tehdä apujoukkoja odotellessa.

Espanjaan lähtiessä ottaisin tuon ”eloonjäämispakettini”, jos jotain pois jättäisin, niin ekassa mutkassa sitä tarvitsisin, niinhän se menee!!

Lähinnä kai matkan aikana tarvittaviin tavaroihin pitäisi panostaa, liian täyteen pakattu auto on vain tukala kaikille.

Päivittäisten ajomatkojen pituus, jaksaako kuski ja jaksaako matkustajat, sekä reittiin tutustuminen etukäteen , siis hyvä matkasuunnitelma.

Iloisia suunnittelutuokioita ja täältä orkista löytyy vastauksia sellaisiinkin kysymyksiin joita ei edes osaa tehdä!!! Jos on aikaa, niin kannattaa lueskella vanhoja kirjoituksia, siellä on helmiä!!!!

terv. mimmeli! 🙂