Huomenta Granadasta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 34 Huomenta Granadasta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Willi
Willi Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792
Aurinkoinen kirjoitti:

Toisekseen pakko kertoa kun joku mainitsi kesäteatterista, olin eilen kesäteatterissa ensimäistä kertaa. Siellä oli Jari Tervon Rikos ja Rakkaus. Olipa kyllä aikamoinen esitys. Juoni oli hyvä ja näyttelijä suoritukset vallanmainiota mutta olisi kait se vähemmälläkin kiroilulla pärjännyt. Pitäisi lukea varmaan kirja jotta tietäisi käyttääkö Jari Tervo tosiaan noin railakasta kieltä. Onko kukaan lukenu?

Aurinkoinen, En ole kyseistä kirjaa lukenut enkä myöskään näytöstä nähnyt, vitsisitkö kertoa juonen pääpiirteittäin?

Marina kirjoitti:

Huomenna menen muutoin Seinäjoelle kesäteatteriin katsomaan Kaunista Veeraa, jota näyttelee Tamara Lundin tytär Maria, mutta en aio ikävystyttää teitä kertomuksellani.

Marina, jokos olet palannut Seinäjoelta? Oliko hyvät ilmat kun menitte katsomaan näytöstä? Ja ennen kaikkea miten reissu meni ja oliko millainen näytös oli?

ronkeli kirjoitti:

Ei kaikki voi tanssia kaikkien kanssa, mutta mikä on se todellinen syy mennä parjaamaan toisella foorumilla tämän foorumin kirjoittajia, jotka ovat huumorintajuisia, elämänkokeneita, älykkäästi vitsikkäitä ja tietenkin kreatiivisuudessaan helposti haavoittuvia?!

Olen ällikällä lyöty ihan vain myötähäpeästä oman rotuni ilkeydestä. Siksi kannatan osiota, jolle pääsee vain kirjautuneena. (Ja jokainenhan voi kirjautua sisään.) Kutsukaamme kyseistä osiota sitten ihan provokantisti vaikka vippiloungeksi!

Anonyymi paha anti tuo kaikille pahan mielen. Myös sellaisen kirjoittajille, joita oikeasti säälin, sillä elämä on paljon kivempaa sopuisilla.

Kävin vilkaisemassa ensimmäistä kertaa suomi24.fi foorumin (tämä on siis todellakin ensimmäinen suomenkielinen foorumi jonne olen aloittanut kirjoittelemaan). Totesin vaan että empä lähde kirjoittamaan sinne. Oli oikein kaksi ketjua espanja.orgista ja kyllä siis ovat hyvin ajan tasalla mitä täällä kirjoitetaan mutta… jätän sanomatta. Sääli oli myös minun tunteeni ihmisten pahuutta ja pahansuopaisuutta vastaan. Mihin on hävinnyt ihmisten ystävällisyys ja auttavaisuus? Itse pyrin aina vastaamaan täällä esitettyihin kysymyksiin jos vain tiedän asiasta.