Huomautan mitä kohteliaimmin …

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Bilenurkka Orkkisoppa 13.6.2007 (kuvia) Huomautan mitä kohteliaimmin …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä T.K.T.
T.K.T. Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.04.2007
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 20

Vasta yöjalasta hotelliin saavuttuani tunnen nyt tarvetta valaista riitaantunutta tilannetta omalta kohdaltani rouva Tokelaan syvästi kiinnittyneen lentäjäeversti Bluesin lieventämiseksi uumoiluiltaan yhteisestä ajanvietostamme rouva Tokelan kera alkoholin voimalla. Samalla valaisen asiaani muutoinkin koskien ko. keittotilaisuutta, johon sattumoisin osallistuin vaikka olinkin ajatellut sitä vielä vikolla edelleen päin siirtää.

Mitä suhteeseeni rouva Tokelaan tulee, saatan ilmaista mieltymykseni häneen olevan sisäisesti kiihdyttävää, mutta omaten hyveellisen kotikasvatuksen, jätän itsekkäät ajatukseni sikseen ja tyydyn vain ulkoisiin suudelmiin kämenselälle, kuten kunnianarvoisat edeltäjäni hidalgoina ovat kautta vuosisatojen kaunottaria kohdelleet. Lisäksi totean suudelleeni muutkin naispuoliset osallistujat läpeensä (käsille) silloin, mutta herroille moottoripyöräjengiläisille, joita kohtaan tunnen vastentahtoista kunnioitukseen vivahtavaa arkuutta enkä suinkaan pelkoa, voin nyt luvata ryhtyväni noudattamaan heidän brutaaleita tapojaan olettaen sen olevan aurinkorannikkolaisille suomalaisille oleellisen käytännön mukaista ja vastedes ainoastaan taputan pepulle tai ojennan kättä jos sitäkään, siis edellyttäen että muita miehiä on paikalla, sillä kahdenkesken saatan edelleen ottaa käytökseeni hurmauskeinoni joiden avulla edelleenkin tiedän voiuttavani naismaailmassa herkkuja, joista moottorimiehillä ei liene käytöksensä perusteella olevan aavistuksiakaan.

Valokuvauksen pyysin ehkäisemään siksi, että rekrytoituani nyttemmin käyttööni asustautumisneuvojan paikallisesta muotilikkeestä, eivät häne minulle mittasuunnittelun perusteella tilaamansa vaatteet ole vielä kaikin osin saapuneet osoittamaan uuden elämäni suntaa nuorekkaan trendikkääseen hyvinvointiin ja vastustamattomaan kiehtovuuteen, kuten olemme timeksiannossamme tavoitteeksi vaatetussuunnittelulle määritelleet.

Enempää en nyt jaksa selitellä vaan menen nukkumaan herätäkseni jälleen iltapäivään virkistyneenä ja osallistuakseni silloin erään baarin henkilökunnan kanssa miestenkeskeiseen hauskanpitoon naisten kustannuksella kuitenkin huomioiden säädyllisyyden rajat, joiden suhteen heillä ei ole ongelmia ollen herrat enemmänkin toisiinsa kiintyneitä, mutta silti avoimia kaikkiin suuntiin.

Pyydän anteeksi että tuhlasin energiaani teihin nyt, sillä yleisesti pyrin kirjoittamaan ainoastaan mielipiteitäni Orgin blogilleni. Samalla viihtyisät terveiseni ja kiitokseni kaikesta naiskauneudesta, josta olen saanut nautiskella Reflan tuttavallisesti ihmisiä kohtelevan Elina-rouvan katseiden valvonnassa Orgin keittotilaisuudessa, missä tällä kertaa lentäjä sotki lusikkansa soppaan sellaisten ruokapuheiden kera, josta saivat rouva Tokelan keitoksiin ja myöhemmin hylättynä ansaitsemaan lohtua, jolle itsekin olen ollut vauhtia antamassa mielin ja hyvin. Silti ritarin puhtain elkein, kilpeni kirkkaana ja ahnaan miekkani siivosti huotrassani pitäen.

Paikkakunnan naiset, olkaa ylistettyjä kauneudessanne ja paistakoon päivä kutreillenne kimallellen Välimeren sinessä kirkkaiden silmienne kuvastaessa viattomuuden pyteetöntä kutsua, johon vastaan himomielin, kunhan nyt nuo vaatehtimon asiat saadaan lopulliseen muotoonsa niitä järjestelevän ihanan espanjattaren senjorita Paquin toimesta (hänpä onkin oikein simpsakka tytö ja vilktteleepa minulle silmiäänkin, ah!).