huolintakulut

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Ei se rahti kaikkea selitä, yleensá ottaen tuotteissa on aina rahtikulu, jostakin ne tuodaan. Ja Espanjakin on iso maa, ja neliskanttinen kaiken páálle, joten kilometrejá kertyy niin pitkin kuin poikinkin. Ja aika iso osa tuotteista tuodaan Espanjan ulkopuolelta. Ja eiköhän se suomalainen yrittäjä osta ne suomi-tuotteensa suomalaisesta tukkuliikkeestä tai leimoposta ihan tukkuhintaan ja ilman suomen alvia, joten korkea jälleenmyyntihinta menee yrittáján taskuun. Enkä myöskään usko, että táällä suomi-tuotteista paljon IVAa tilitelláán; myyntituotto siis puhtaana káteen.

Tuo, ettá táyttáákö suomalaiset leipomo- ym. tuotteet terveysvaatimukset onkin aika kiintoisa kysymys. Kuppiloissa ainakin myydáán paljon itse pakastettuja elintarvikkeita; makkaroita ja eineksiá leivän lisáksi ja ainakin minua hiukkasen epáilyttáá, että mahtavatkohan ne aina olla ihan kelvollisia. Nämä kuppiloiden pakastimet eivát ihan varmasti táytá niitá kriteereitá, joita pakastamiselle annetaan.

Thelman pullapuoti nákyy taas ilmoittelevan joulutuotteita ja tánákään vuonna tilauskupongissa ei ole tuotteiden hintoja. Miksikóhän?? Taas jáá tilaamatta, ainakin minä haluan tietáá, paljonko lanttulaatikko tai rosolli maksaa. Ei sikaa sákissá, Espanjassakaan.