Huoli pois,

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Ocaso
Ocaso Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.06.2008
Kirjoituksia: 276
Vastauksia: 375

Huoli pois Varpunen, ehkei kirjoittaja ole ikinä käynyt suomessa, tai sitten hänellä on ollut huono kokemus suomalaisten takia, ja tässä hän nyt makselee kalavelkojaan.

Näin nämä asiat etenevät. Ei siinä sen kummempaa.

Ja onhan hän oikeassakin tietyissä kohdissa, ruraaliyhdyskuntahuomiossaan, kapeakatseisuudessa, jne, jne. Kaikki perussuomalaisen piirteitä, tietenkin. Suomalainen sää myös on karmea monen suomalaisenkin mielestä. Voit vain kuvitella espanjalaisen reaktion sateeseen, kylmään, valon puutteeseen … ja suomalaisten pukeutumisesta vielä sen verran että suomalaiset ovat tuulipukukansaa jotka ylpeilevät sillä että heillä on … niin, säähän sopiva vedin päällä, kesät talvet.

Kirjoittaja kirjoittaa myös, huomaan, vihasta tai kuitenkin emotionaalisesta tilasta käsin jossa hänen ei ehkä pitäisi kirjoittaa. Ehkäpä hän on juuri saanut rukkaset suomalaiselta tyttö/poikaystävältään, ehkäpä häntä on juuri haukuttu hiusten värinsä ansiosta kebabiksi kylän/kaupungin kadulla, ehkäpä hän on muuten vaan kyllästynyt suomeen ja suomalaisiin ?

Niin paljon on kirjoja kuin on kirjoittajiakin, mutta ainoata jota tulee pelätä on se ihminen jolla on vain yksi ja ainoa kirja …