Huolestuttavaa?

LINKKI

Masa
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.09.2006
Kirjoituksia: 179
Vastauksia: 303

Juuri käsiini saaman tiedotteen mukaan onkin tulossa erilainen joulu:

Kirje joulupukilta

Hyvä Pikku-Masa 6v.
As.num. 4573F-T

Olemme täällä Korvatunturilla erittäin pahoillamme siitä, että internetissä (www.lahjoja.net) täyttämäsi lahjalista ei välittynyt tontuillemme. Lahjalistasi saapui kuitenkin perille sähköpostin (tontut@lahjoja.net) välityksellä. TipTap Asp -tietopalvelumme katkoksesta huolimatta pyrimme toimittamaan kaikki lahjasi tuttuun tapaan aattoiltana.

Lahjojen toimituksessa voi tänä vuonna ilmetä joitakin katkoksia organisaatiomuutosten vuoksi. Korvatunturin henkilöstöstrategian mukaan sopeutamme postipalveluamme ja ulkoistamme ison määrän tonttuja Röllipeikon vuorelle.

Tehostamme tuotantoamme

Vanha hierarkkinen organisaatiomme, jossa tontut oli jaettu osaamisalueittain ryhmiin, muutetaan latteaksi. Kaikki uudet moniosaajamme raportoivat jatkossa suoraan Joulupukille. Prosessimme linjataan uuden härsläppäjärjestelmän mukaisesti.

Tehostamme tuotantoamme ja keskitymme ainoastaan yhden lahjan valmistamiseen. Saattaakin olla Pikku-Masa, että myös sinä saat lahjaksi tänä vuonna värikkään ja teknisesti edistyksellisen jouluvaloyhdistelmän.

Näin vuoden kiireisimpänä aikana rekrytoimme paljon apuvoimaa Tonttuvuokra Oy:stä. Perehdytysprosessissamme on ilmaantunut joitakin odottamattomia käänteitä. Tällä hetkellä lahjapaja pystyy valmistamaan 3 000 lahjaa tunnissa. Näin ollen lähetämme toivomasi lahjat viimeistään 30.5.2008.

Joulupukki opintovapaalle

Organisaatio- ja strategiamuutoksen yhteydessä myös johdossa tapahtuu joitakin uudistuksia. Joulupukki on ilmoittanut jäävänsä vuoden opintovapaalle. Joulumuori on sairaslomalla 28.3.2008 asti.

Joulupukin poissa ollessa toimintaa johtaa vuokrajohtajan ominaisuudessa Pakkasukko. Logistisista ratkaisuista vastaa tänä jouluna Petteri Punakuono.

Yt-neuvottelujen selvittyä rekrytoimme internet-palveluumme uusia tonttuja ja tehostamaan on-line-tontut -palveluamme. Käythän siis tutustumassa uuteen palveluumme, josta voit tilata itsellesi oman lahjanrakennussetin.

Siirtymä 12-tuntiseen työpäivään

Julkisuudessa on viime aikoina esitetty väitteitä, että joulupukin esimiestaidot eivät ole ajan tasalla. Väitteet eivät pidä paikkaansa.

Tonttujen vaihtuvuus oli viime kvartaalilla miltei 40 prosenttia, mutta pääomasijoittaja Tomtegubbar Ltd:n mukaan tilanne ei ole vakava. Tomtegubbarin johtaja Jul Bocken myöntää, että yksittäisen tontun kannalta irtisanomiset ovat toki valitettavia. Kaikille irtisanotuille tontuille on kuitenkin annettu mahdollisuus jäädä varhaiseläkkeelle.

Työn tehoa on nostettu marraskuussa Puhtia Päivään -ohjelman avulla sekä siirtymällä 12-tuntiseen työpäivään. Työn laatuun tai asiakaspalveluun muutostilanne ei vaikuta mitenkään.

Oikein iloista antamisen juhlaa toivottaen, Korvatunturin väki.

Näissä merkeissä ei muuta kun rauhallista joulua ja onnea ja menestystä vuodelle 2008.