Humpuukia

LINKKI

Tapsa
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.02.2008
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 6

Itse hankin myös tuon kortin kun lähdin Kanariansaarille pariksi viikkoa.

Etukäteen varmistin HolidayPhonelta, että netti myös pelittää. He lähettivät operaattorin linkin missä oli kuuluvuuskartta. Kartan mukaan Playa Del Inglesissä toimisisi myös 3G verkko kaikialla.
Tuo kartta ei pitänyt paikkaansa. Yhtään kertaa kännykkä ei kytkeytynyt 3G verkkoon. Mobiilikaista oli erittäin tahmea.Ei edes sähköposti toiminut kuin pari kertaa.

Keskustelin useamman henkilön kanssa aiheesta paikan päällä ja kaikilla mobiililaajakaista toimi yhtä huonosti.
Vain ja ainoastaan ilmaiset ja maksulliset wifi-verkot toimivat.

Puhelinnumerooni tulleet viestit eivät välittyneet tähän HolidayPhone numeroon. Onneksi minullla oli varakännykkä mukana mihin asensin oman sim-kortin ja saatoin vastaanottaa viestit siihen. Muuten olisin ollut pulassa.

Puhelut kyllä siirtyivät niin kuin luvattiin. Se olikin ainoa etu koko kortista. Soittaminen maksoi yhtä paljon kuin omalla sim-kortillakin olisin soittanut. Vastaaotetut puhelut kuuluivat toki tähän pakettiin, mutta ei se olisi ollut omallakaan sim-kortilla kuin 10 senttiä/min.

Soittoaikaa tuossa 55 euron paketissa oli vain 5 euron edestä. Oli melko hankala hankkia lisää puheaikaa kun nettikään ei toiminut kunnes löysin ilmaisen wlanin ja sain aktivoitua sitä lisää. Todella hankala palvelu. En suosittele.

Soittaessani tästä HolidayPhone numerosta Suomeen niin vastaanottaja näki minun Espanjan numeroni. Monikaan ei uskaltanut vastata tähän epämääräiseen numeroon. Tämä oli iso puute ja tästä ei mainittu etukäteen mitään.

Reklamoin HolidayPhonea internet-yhteyden puutteesta ja sitä, että he eivät kertoneet, että viestit eivät välity Suomesta minulle ja oma numeroni ei näy vastaanottajalle. He kieltäytyivät hyvittämästä minulle yhtään mitään. Vaadin hyvitystä lähinnä nettiyhteyden puutteesta mistä olin myös maksanut. Hyvitystä en saanut.

Missään tapauksessa en suosittele HolidayPhone palvelua kenellekään. Tämä oli minulle ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tuohon ansaan menen.
Kannattaa ostaa paikan päältä prepaid-kortti mihin tekee soitonsiirrot tai käyttää Skypeä soittamiseen. Vähän soitettaessa kannattaa käyttää omaa sim-korttia.

Samoin lähetetyt viestit saattoivat mennä jonoon ja vastaanottaja sai ne jopa kolmen tunnin viiveellä.

Humpuukia koko HolidayPhone.