Huimis on oikeassa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Palvelu ? Huimis on oikeassa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Angelina
Angelina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.04.2010
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 35

”Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan”, on monessa asiassa selitys vastapuolen töykeälle käytökselle.Yhden hölmön takia voidaan leimata helposti koko kansakunta. Tiedän kyllä toisenkin syyn. Aikoinani au pairina Ranskassa oltuani ja nyt Espanjassa paljon oleskelevana, on paikallisen lyhytsanaisuus ja selän kääntämisen syynä useasti kielitaidottomuus. Häpeä siitä, ettei osata auttaa, häpeä siitä, ettei osaa edes alkeellisintakaan englantia. Tämä pätee näissä maissa lähinnä yli 4-kymppisiin. Nuoremmat osaavat kyseisissä maissa englantia jo sen verran, että yrittävät edes auttaa/palvella, mikäli itsetunto on kohdallaan ja edes alkeet kielestä hanskassa.
Venäläisten töykeys johtuu taas geeniperimästä. Palvelualttius, kohteliaisuus, jonottamisen osaaminen, muiden huomioonottaminen, ystävällisyys jne. eivät millään tasolla kuulu venäläisten luonteeseen. Tämän tiedän siitä, että toinen puoli vanhempieni suvusta tulee itärajan takaa 🙂

Eli, näin rajusti yleistäen en allekirjoita sitä, että joku tietty kansakunta olisi sen töykeämpää kuin joku toinenkaan! Jenkit kyllä hallitsevat palvelualttiuden ja kohteliaisuudet. Pintapuolista ehkä, mutta ei arkipäiväisen kohteliaisuuden kovin syvällistä tarvitse ollakaan.

Aurinkoista kevättä kaikille toivottaen,

Angelina