Hui!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Raya
Raya Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
Bolichera kirjoitti:

Eihän tällainen vetele, että ihmisten tietoja voi näemmä kuka tahansa muutella ilman minkäänlaista auktorisointia. Aika törkeää ja kieltämättä luo epäuskoa kaupungin järjestelmiin…

Huh!
Lainaamatta loppua enempää Bolicheran kirjoitusta totean tuollaisen olevan epää ja mahdollista, niin Espanjassa kuin Suomessakin!

Minä ja perhe saimme huomata, ettei meille tule enää postia, ei edes laskuja…eli emme asuneet enää kotona itse olimme viimeiset jotka asiasta kuulivat.
No tämä episodi johtui virallisten instanssien toiminnasta, ja aiheutti ongelmia joita en nyt käy laveammin selvittämään, you know..

Mutta sitten toinen esim. siitä mitä voi tapahtua, jos väärä ihminen saa tietää henkilötunnuksesi:
Ihmettelin eräänä päivänä kun kännykkäni ei toiminut, soitin toisesta kännykästä puhelinfirmaan, josta ilmoitettiin minun irtisanoneen eilen liittymäni. :O TÄH?????!!???????
No en takuulla ollut, minulla oli vuosia sama numero, joka perustui henk.koht. numeroihini, joten en kai sulkisi liittymääni.
Otin yhteyttä poliisiin joka pitkin hampain otti rikosilmoituksen vastaan…tosin mitään ei selvinnyt, joten en halunnut enää käyttää liittymääni, sama pellehän (mustasukkainen akka exän ajoilta) voisi sulkea liittymän juuri kun sitä tarvitsen.
Sosiaaliturvatunnustani ja puhelinnumeroani en ole jaellut ja vain työnantajallani on tiedossa molemmat, tosin siellä ne ovat kaikkien työnantajani palveluksessa olevien saatavilla…

Sitten hommasinkin työnumeroksi prepaidin ja yksityisnumbaa en anna kuin läheisille, että kyllä maailmassa sattuu jos on sattuakseen.

Ihmisen yksityisyys on äärimmäisen hauras ja tyhmä tai pahansuopa voi saada paljon pahaa aikaan.

BTW:
Olen muuten yleisestiottaen sitä mieltä että Espanjan systeemi jossa palvelukset teetetään asiantuntjioilla on hyvä, se työllistää!