huh

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Mimmamuro
Mimmamuro Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.03.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 44

Oon mä galgojen kohtelusta lukenu jo muutama vuosi sitten ja siitä on hirveesti ollu juttua ja kuvittelin että sen kohun vuoksi olisi jo jotain tapahtunutkin.

Joka paikassa näyttää olevan eläinrääkkäjiä. Ihminen ei kovin nopeasti omaksu uusia tapoja, siin mieles ihminen on tyhmä ja hidasoppinen.
Ajatella jos ihmisiäkin heitettäis parvekkeelta jos se on vanha ja hidas jne. tai ripustettais puun oksalle soittamaan pianoa. Tukehdutettais ihmisiä aktivismin nimessä, sairasta!

Ihmisen pitäis oppia arvostamaan eläintä inhimillisenä tuskaa ja kipua tuntevana olentona, ei esineenä, mikä heitetään roskiin ku ei enää kiinnosta. ASENTEET PITÄISI SAADA MUUTTUMAAN, MUT SE EI TUU TAPAHTUMAAN KOVINKAAN NOPEASTI.

En tiiä onko Espanja sit oikea paikka muuttaa koiran kaa, jos se on viel hankalampaa kuin Suomes.
Rakastan omaa koiraani ja en halua et sitä kohdellaan kenenkään toimesta huonosti ja että voin liikkua sen kanssa rauhassa. Suomes saa liikkua koiran kaa bussissa, taxissa ja junassa, ilman aikarajoitusta. Minulla ei ole autoa, eikä tule olemaankaan, joten liikkuminen ei pitäis olla noin rajoittunutta, että joku tietty tunti olis vaan liikkumisoikeutta.

Jos Espanjassa on eri alueille eroja, ihmisten asenteissa tai jopa eläinsuojelullisesti, niin kuulisin siitäkin viel mielelläni. Jospa löytyis kuitenkin paikka, mis ollaan edistyksellisempiä suhtautumisessa eläimiin.

Haluisin asua kuitenkin jossain missä ei oo tätä kaamosta, en jaksa pimeää talvea ja pakkasta.

Täytyy miettiä tarkemmin, onneksi on viel aikaa miettiä..